Slapen met Johnny & Jan

22 april 2014
Slapen met Johnny  & Jan

Mannen gaan er graag even tussenuit met Johnny de Mol. Vrouwen geven, misschien iets minder verrassend, de voorkeur aan Jan Kooijman. Desondanks gaan Nederlanders toch
het allerliefst even lekker weg met de eigen partner en/of het gezin. Dat blijkt uit onderzoek van VVV Nederland onder 2000 bezoekers van de website van VVV ter gelegenheid van de introductie van de VVV Lekkerweg cadeaukaart.

*Limburg meest populaire provincie*
Water oefent een sterke aantrekkingskracht op ons uit. Een vakantiehuisje of hotel aan het water of bij de kust is voor de meeste Nederlanders de meest geliefde plek voor een weekendje weg of korte vakantie. Bos en heidegebieden volgen op plaats twee daar waar het gaat om populaire gebieden. Ongeveer één vijfde van de respondenten bezoekt het liefst een grote stad. Het platteland daarentegen blijkt veel minder in trek. Slechts 4% geeft hier de voorkeur aan. Overall is Limburg de meest populaire provincie

*Uitgaan en winkelen favoriet*
Voor veel mensen is een korte vakantie een ideale gelegenheid om leuke activiteiten te ondernemen. Uitgaan, uit eten en winkelen behoren tot de meest favoriete bezigheden van vrouwen tijdens een mini-break. Mannen gaan liever de natuur in. Om te wandelen of te fietsen bijvoorbeeld.

*Overnachting cadeau*
VVV Lekkerweg is een digitale cadeaukaart waarmee de gever een overnachting naar keuze cadeau geeft. De ontvanger kan kiezen uit 2500 overnachtingsadressen in heel Nederland. Deze variëren van luxe hotels tot intieme B&B’s en van vakantiehuisjes voor het hele gezin tot avontuurlijke bootjes. Ook de landelijke ketens zijn beschikbaar. VVV Lekkerweg is zowel online op www.vvvlekkerweg.nl als via de VVV, PostNL, ANWB en Bruna verkrijgbaar.

~door: de redactie~

Overig nieuws