Louvre opent nieuwe hotels in Duitsland

17 februari 2015
Louvre opent nieuwe hotels in Duitsland

Afgelopen maand heeft Louvre Hotels Group twee nieuwe vestigingen geopend in Duitsland, één in Frankfurt en één in München. In München is dit
het eerste Tulip Inn hotel dat gevestigd is in deze stad. Door deze openingen telt Duitsland op dit moment 9 hotels van de merken Golden Tulip en Tulip Inn.

*Tulip Inn Alp Style Dachau Munich Hotel*
Het nieuwe 3-sterren Tulip Inn Alp Style Dachau Munich hotel ligt 35 minuten van het centrum van München. Het hotel heeft een ideale locatie, dankzij haar ligging dichtbij de A99 en A9, het internationale vliegveld van München en de afstand tot het centrum van de stad. Het hotel telt 120 kamers, allen voorzien van een LED televisie, een werkruimte en automatische rolluiken. Daarnaast is het hotel o.a. voorzien van een restaurant en bar, vergaderfaciliteiten, een fitness centrum en biedt gratis parkeermogelijkheden aan.

*Tulip Inn Frankfurt Airport Hotel*
Het nieuwe 3-sterren hotel in Frankfurt ligt tussen het internationale vliegveld en het financiële district van Frankfurt. Tulip Inn Frankfurt Airport Hotel beschikt o.a. over 87 kamers, een business center, een lounge bar en biedt gasten de mogelijkheid om hun auto te parkeren tijdens hun buitenlandse trip. Het hotel richt zich door haar ligging en faciliteiten voornamelijk op de zakelijke reiziger.

*Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip*
Met meer dan 1.100 hotels in 47 landen is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de hospitality industrie en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 200 hotels. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Première Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (41 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels). Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.

Overig nieuws