Mainport hotel opent eigen aanlegsteiger

11 juli 2014
Mainport hotel opent eigen aanlegsteiger

Het Rotterdamse Mainport hotel heeft vandaag zijn eigen aanlegsteiger geopend. Steiger 49 Leuvehaven/Mainport is opgenomen als officiële aanlegplaats in het watertaxi netwerk en zorgt voor een snelle
verbinding met de rest van Rotterdam.

*Inntel Hotels*
De komst van de steiger is ook voor het naastgelegen Inntel Hotels een welkome aanvulling. Reeds jaren hebben Inntel Hotels en de Watertaxi Rotterdam een intensieve samenwerking. De behoefte aan een eigen aanlegsteiger was groot. Met de komst in 2013 van het 5 sterren Mainport hotel, met zijn duidelijke band met de stad Rotterdam en de haven, werd de wens steeds urgenter.

*Varen populair*
Hans van Schaick, general manager van zowel Inntel Hotels Rotterdam Centre als Mainport, vertelt: “De ervaring leert dat toeristen en internationale congresgangers willen varen, maar ook vanuit zakelijke relaties merken we de laatste jaren steeds vaker de wens om hun gasten over water te vervoeren. De Watertaxi is dan ook razend populair. Naast de samenwerking met de Watertaxi gaan we ook nauw samenwerken met de Funjet. We starten met ieder weekend afvaarten met de Funjet. Een sensationele ervaring, die iedereen een keer moet meemaken. De afvaarten zijn dan ook zeker niet uitsluitend voor hotelgasten, iedereen is welkom.”

"Lees meer over Inntel Hotel Mainport":http://www.hospitality-management.nl/?q=mainport&x=zoeken


~Christel Tuin~

Overig nieuws