Malie Hotel Utrecht compleet gerenoveerd

22 januari 2016
Malie Hotel Utrecht compleet gerenoveerd

De afgelopen maanden is er bij het Malie Hotel Utrecht hard gewerkt aan een complete renovatie van de 45 kamers en alle openbare ruimtes, waaronder de
ontbijtzaal, bar en de lobby. Deze week zijn de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i gezet, waarmee de renovatie voltooid is.

*Meer nieuwe hotels in Utrecht*
Onder andere door de komst van nieuwe hotels in Utrecht, heeft het Malie Hotel besloten opnieuw kritisch naar haar concept te kijken en dit in een nieuw jasje te steken. Hierbij hoort dan uiteraard ook een nieuw uiterlijk. Waar het hotel eerst een klassieke uitstraling had, is dit nu omgetoverd naar een strakke en moderne boutique-uitstraling met eigentijdse accenten.

*Typisch Utrechts*
De lobby is omgetoverd tot een sfeervolle, moderne ruimte, met grijze, gepolijste muren, gecombineerd met felle kleuren in kunst en meubilair. De industriële lampen en het vele groen maken de ruimte helemaal af. Deze look is ook doorgevoerd naar de vernieuwde bar en ontbijtzaal.
In de gastenkamers is gekozen voor een warme taupetint, gecombineerd met bronzen accenten. Alle kamers zijn voorzien comfortabele Auping-bedden en luxe Rituals badproducten. De kasten en bureaus zijn handgemaakt en de lampen zijn in Egypte uit staal vervaardigd. Als finishing-touch worden de muren van de kamers gesierd door fotobehang met daarop typische Utrechtse taferelen zoals bijvoorbeeld de Dom en de Oudegracht.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws