Mariëlle van der Hilst - de Haas nieuwe directeur Boutique Hotel Corona

25 april 2017 | Roy Spijker

Boutique Hotel Corona benoemt Mariëlle van der Hilst – de Haas (32) met ingang van 1 april 2017 tot directeur. In haar nieuwe rol zal zij zich voornamelijk richten op professionalisering van de huidige organisatie en uitbreiding van het hotel met behoud van haar historische kenmerken.

Mariëlle van der Hilst – de Haas ziet het als een logische vervolgstap in haar carrière. Zij heeft na haar studie Hotel- en Hospitality Management ervaring opgedaan bij Grand Hotel Huis ter Duin (Noordwijk aan Zee) en is vervolgens werkzaam geweest bij diverse vastgoedbeleggers in Den Haag waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. 

”Ik ben zeer verheugd met mijn aanstelling binnen dit prachtige bedrijf. Het is een uitdaging om, samen met het team, Boutique Hotel Corona nóg professioneler te maken. We willen onze gasten een perfecte beleving bieden met de persoonlijke aandacht die bij zowel Hotel Corona als het inpandige restaurant BIT past”.

Groei ambitie
De ambities van Van der Hilst – De Haas zijn groot. Zo zal zij hard aan de slag gaan om aan de uitbreiding van het vier sterren Boutique hotel te werken. Het prachtig gelegen hotel is gevestigd in drie 17e -eeuwse panden aan het Buitenhof: de achtertuin van de Tweede Kamer en het Mauritshuis. “We zijn er voor iedereen die geniet van het stadse leven en eigentijds comfort zoekt. Vanwege de historie is geen van de 36 hotelkamers hetzelfde. De aandacht voor onze gasten en persoonlijke service is echter wat Corona extra bijzonder maakt, daar ben ik trots op. We hebben veel vaste gasten, zowel leisure als zakelijk, voor wie het echt voelt als thuis komen. Ook kan de gast zijn culinaire hart ophalen in BIT Grill & Café, het ongedwongen en sfeervolle restaurant met de beste gerechten uit de Josper Grill. Dat we dit kunnen bieden op een prachtige, prominente plek in Den Haag vind ik echt fantastisch.”

Over Boutique Hotel Corona & BIT Grill and Café
Boutique Hotel Corona is het oudste 4 sterren hotel van Den Haag en is gesitueerd in drie 17e-eeuwse panden aan het bruisende Buitenhof. Het hotel beschikt over 36 unieke kamers. Daarnaast staat de brigade van restaurant BIT Grill and Café, onder leiding van patron-cuisinier Marcel van der Kleijn en restaurantmanager Kilian van der Hilst 24/7 klaar om gasten van dienst te zijn, van ontbijt tot koffie, lunch, borrel en diner.
 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden
De weekendselectie: vooruitblik Michelinsterren, versierde kersthotels en meest gelezen artikelen

Het is weer weekend! Dagelijks plaatsen wij op Hospitality Management nieuws, achtergronden, interviews en blogs. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat je de afgelopen week iets hebt gemist, vind je in de weekendselectie drie artikelen die gedurende de afgelopen week zijn geplaatst op onze website. ...

Achtergronden
Top 10 best gelezen artikelen op hospitality-management.nl

Het jaar is bijna voorbij, tijd om terug te blikken. Het was een roerig jaar, met veel hoogte- en dieptepunten. Voor wie nog geen afscheid kan nemen van 2017, hebben we een overzicht gemaakt van de tien meest gelezen artikelen op hospitality-management.nl. 1. Twee Van der Valk hotels openen op...

Awards
Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven Airport winnen titel Hotel of the Year 2017

Golden Tulip maakte vandaag de winnaars van de jaarlijkse Hotel of the Year verkiezing bekend. Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven Airport mogen een jaar lang de felbegeerde titel Hotel of the Year 2017 dragen. De prestigieuze awards werden persoonlijk overhandigd aan de General Managers van d...

Achtergronden
Wie heeft het mooist versierde 'kersthotel' in Nederland

Kerst. 'It's he most wonderful time of the year', als we zanger Andy Williams mogen geloven, en dat doen we. Daarom plaatsen we deze speciale oproep, bedoeld voor hoteliers. We zijn immers op zoek naar foto's van mooi versierde hotels, hotels in kerstsfeer of hotelmedewerkers in kers...

Michelin Interview
Michelinsterren: Topchef Margo Reuten wrijft over haar glazen bol

Op maandag 11 december worden de Michelinsterren weer uitgedeeld in Nederland, maar ongetwijfeld zullen er ook enkele chefs met een beteuterd gezicht de hoofdstad verlaten na de bekendmaking. Topchef Margo Reuten van tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft al veel uitreikingen meegemaakt ...

Hotelketens
Hein van Beek: “We richten ons niet op een snelle uitbreiding"

QL Hotels & Restaurants is een club voor kwaliteitshotels met uitstekende keukens. Inmiddels staat de teller op ruim 130 hotels in acht Europese landen. Ieder hotel wordt persoonlijk bezocht door oprichter Hein van Beek. Met recht zijn alle QL Hotels & Restaurants daardoor ‘handpicked&...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: