Mariëlle van der Hilst - de Haas nieuwe directeur Boutique Hotel Corona

25 april 2017 | Roy Spijker

Boutique Hotel Corona benoemt Mariëlle van der Hilst – de Haas (32) met ingang van 1 april 2017 tot directeur. In haar nieuwe rol zal zij zich voornamelijk richten op professionalisering van de huidige organisatie en uitbreiding van het hotel met behoud van haar historische kenmerken.

Mariëlle van der Hilst – de Haas ziet het als een logische vervolgstap in haar carrière. Zij heeft na haar studie Hotel- en Hospitality Management ervaring opgedaan bij Grand Hotel Huis ter Duin (Noordwijk aan Zee) en is vervolgens werkzaam geweest bij diverse vastgoedbeleggers in Den Haag waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. 

”Ik ben zeer verheugd met mijn aanstelling binnen dit prachtige bedrijf. Het is een uitdaging om, samen met het team, Boutique Hotel Corona nóg professioneler te maken. We willen onze gasten een perfecte beleving bieden met de persoonlijke aandacht die bij zowel Hotel Corona als het inpandige restaurant BIT past”.

Groei ambitie
De ambities van Van der Hilst – De Haas zijn groot. Zo zal zij hard aan de slag gaan om aan de uitbreiding van het vier sterren Boutique hotel te werken. Het prachtig gelegen hotel is gevestigd in drie 17e -eeuwse panden aan het Buitenhof: de achtertuin van de Tweede Kamer en het Mauritshuis. “We zijn er voor iedereen die geniet van het stadse leven en eigentijds comfort zoekt. Vanwege de historie is geen van de 36 hotelkamers hetzelfde. De aandacht voor onze gasten en persoonlijke service is echter wat Corona extra bijzonder maakt, daar ben ik trots op. We hebben veel vaste gasten, zowel leisure als zakelijk, voor wie het echt voelt als thuis komen. Ook kan de gast zijn culinaire hart ophalen in BIT Grill & Café, het ongedwongen en sfeervolle restaurant met de beste gerechten uit de Josper Grill. Dat we dit kunnen bieden op een prachtige, prominente plek in Den Haag vind ik echt fantastisch.”

Over Boutique Hotel Corona & BIT Grill and Café
Boutique Hotel Corona is het oudste 4 sterren hotel van Den Haag en is gesitueerd in drie 17e-eeuwse panden aan het bruisende Buitenhof. Het hotel beschikt over 36 unieke kamers. Daarnaast staat de brigade van restaurant BIT Grill and Café, onder leiding van patron-cuisinier Marcel van der Kleijn en restaurantmanager Kilian van der Hilst 24/7 klaar om gasten van dienst te zijn, van ontbijt tot koffie, lunch, borrel en diner.
 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Advertorial
Brand, het zal je maar overkomen 

Een brand ligt altijd op de loer. Kortsluiting of onvoorzichtig gedrag zijn vaak de oorzaak. Als de brandweer weg is, ontdek je pas hoeveel er op je afkomt. Dan pas blijkt of alle schade wordt vergoed en hoe lang het duurt voor je weer gasten kunt ontvangen. Een goede risico-inschatting vooraf kan v...

Hotelketens
Louvre Hotels Group neemt Hôtels & Préférence over

Groupe du Louvre, moedermaatschappij van Louvre Hotels Group, tekent een overnameovereenkomst voor een aanzienlijke meerderheid in de aandelen van hotelketen Hôtels & Préférence. Door deze overname breidt Louvre Hotels Group haar portfolio uit met 140, voornamelijk 4- en 5-st...

Hotelbouwplannen
Fletcher Hotel Amsterdam opent nieuwe luxe kamers

Fletcher Hotel Amsterdam opent een nieuw kamertype op de 14e en 15e verdieping. Het superdeluxe hotel in Amsterdam Zuidoost laat haar gasten in het nieuwe kamertype, Executive kamer met panoramisch uitzicht, genieten van een fenomenaal uitzicht over de stad Amsterdam en vele andere extra’s. ...

Hotelbouwplannen Interieur
Amsterdam Marriott Hotel onthult nieuw design

Amsterdam Marriott Hotel, dat haar deuren opende in 1975 als eerste hotel van Marriott buiten Noord Amerika, heeft vandaag een volledig nieuw design onthuld na een twee jaar durende renovatie. Met de nieuwe look stralen de gastenkamers en publieke ruimtes een moderne, huiselijke stijl uit. Daarnaast...

Tech
Dit is waarom ook jouw bedrijf Facebook Messenger moet gebruiken

Facebook Messenger is niet meer weg te denken uit de hedendaagse communicatie tussen zowel consumenten als met bedrijven. Maar kun je daar nou constructief mee aan de slag gaan? In deze infographic lees je waarom je als bedrijf op Facebook Messenger aanwezig moet zijn en hoe je dat het beste kunt do...

Achtergronden Internationaal
De wereld rond met de beste gin tonics

Vandaag vieren we wereldwijd International Gin & Tonic Day. Gelukkig heeft de gin tonic het ver geschopt sinds het Britse leger het in India bedacht als medicijn tegen malaria. De grote buzz is in Amsterdam inmiddels voorbij, maar in de rest van Nederland groeit de populariteit van gin tonic nog...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: