Mariëlle van der Hilst - de Haas nieuwe directeur Boutique Hotel Corona

25 april 2017 | Roy Spijker

Boutique Hotel Corona benoemt Mariëlle van der Hilst – de Haas (32) met ingang van 1 april 2017 tot directeur. In haar nieuwe rol zal zij zich voornamelijk richten op professionalisering van de huidige organisatie en uitbreiding van het hotel met behoud van haar historische kenmerken.

Mariëlle van der Hilst – de Haas ziet het als een logische vervolgstap in haar carrière. Zij heeft na haar studie Hotel- en Hospitality Management ervaring opgedaan bij Grand Hotel Huis ter Duin (Noordwijk aan Zee) en is vervolgens werkzaam geweest bij diverse vastgoedbeleggers in Den Haag waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. 

”Ik ben zeer verheugd met mijn aanstelling binnen dit prachtige bedrijf. Het is een uitdaging om, samen met het team, Boutique Hotel Corona nóg professioneler te maken. We willen onze gasten een perfecte beleving bieden met de persoonlijke aandacht die bij zowel Hotel Corona als het inpandige restaurant BIT past”.

Groei ambitie
De ambities van Van der Hilst – De Haas zijn groot. Zo zal zij hard aan de slag gaan om aan de uitbreiding van het vier sterren Boutique hotel te werken. Het prachtig gelegen hotel is gevestigd in drie 17e -eeuwse panden aan het Buitenhof: de achtertuin van de Tweede Kamer en het Mauritshuis. “We zijn er voor iedereen die geniet van het stadse leven en eigentijds comfort zoekt. Vanwege de historie is geen van de 36 hotelkamers hetzelfde. De aandacht voor onze gasten en persoonlijke service is echter wat Corona extra bijzonder maakt, daar ben ik trots op. We hebben veel vaste gasten, zowel leisure als zakelijk, voor wie het echt voelt als thuis komen. Ook kan de gast zijn culinaire hart ophalen in BIT Grill & Café, het ongedwongen en sfeervolle restaurant met de beste gerechten uit de Josper Grill. Dat we dit kunnen bieden op een prachtige, prominente plek in Den Haag vind ik echt fantastisch.”

Over Boutique Hotel Corona & BIT Grill and Café
Boutique Hotel Corona is het oudste 4 sterren hotel van Den Haag en is gesitueerd in drie 17e-eeuwse panden aan het bruisende Buitenhof. Het hotel beschikt over 36 unieke kamers. Daarnaast staat de brigade van restaurant BIT Grill and Café, onder leiding van patron-cuisinier Marcel van der Kleijn en restaurantmanager Kilian van der Hilst 24/7 klaar om gasten van dienst te zijn, van ontbijt tot koffie, lunch, borrel en diner.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Hotelbouwplannen Opening
Nieuw hotelconcept van Kloeg Collection in Zeeland: Boutique Hotel Rijks [Video]

Kloeg Collection voegt aan het einde van dit jaar een nieuw hotel in Goes toe aan de collectie 4-sterren accommodaties: Boutique Hotel Rijks. De sloopwerkzaamheden zijn bijna achter de rug en de 'vernieuwbouw' gaat binnenkort van start. In dit concept komt de rijke historie van het pand same...

Wet- en regelgeving Ondernemen
Airbnb vogelvrij verklaard, een update

'Airbnb vogelvrij verklaard?', zo luidde de kop boven de bijdrage van mijn kantoorgenoten Loes ter Meer en Nico Jacobs in oktober van het vorige jaar. Deze vrees lijkt met de uitspraak van het Europese Hof van 19 december 2019 bewaarheid te zijn geworden. Of zoals Thijs Jacobs eind december ...

Awards Amsterdam
House of Hospitality-awards uitgereikt

Maandagavond 20 januari zijn de eerste House of Hospitality-awards uitgereikt. Dat gebeurde tijdens een feestelijke avond in het nieuwe Nhow Amsterdam RAI Hotel. Tegen een indrukwekkend decor vanaf de 23ste etage werden de winnaars bekendgemaakt in verschillende categorieën waaronder student, d...

Hotelbouwplannen Den Haag
Yays opent 53 serviced appartementen in Den Haag

Yays heeft een langdurige huurovereenkomst getekend voor 53 serviced appartementen aan de Koninginnegracht in Den Haag. Het voormalige kantoorgebouw, nabij het Malieveld, zal gerenoveerd en verbouwd worden tot een Yays aparthotel en zal in het vierde kwartaal van 2020 worden geopend. Yays heeft d...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: