Mariëlle van der Hilst - de Haas nieuwe directeur Boutique Hotel Corona

25 april 2017 | Roy Spijker

Boutique Hotel Corona benoemt Mariëlle van der Hilst – de Haas (32) met ingang van 1 april 2017 tot directeur. In haar nieuwe rol zal zij zich voornamelijk richten op professionalisering van de huidige organisatie en uitbreiding van het hotel met behoud van haar historische kenmerken.

Mariëlle van der Hilst – de Haas ziet het als een logische vervolgstap in haar carrière. Zij heeft na haar studie Hotel- en Hospitality Management ervaring opgedaan bij Grand Hotel Huis ter Duin (Noordwijk aan Zee) en is vervolgens werkzaam geweest bij diverse vastgoedbeleggers in Den Haag waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. 

”Ik ben zeer verheugd met mijn aanstelling binnen dit prachtige bedrijf. Het is een uitdaging om, samen met het team, Boutique Hotel Corona nóg professioneler te maken. We willen onze gasten een perfecte beleving bieden met de persoonlijke aandacht die bij zowel Hotel Corona als het inpandige restaurant BIT past”.

Groei ambitie
De ambities van Van der Hilst – De Haas zijn groot. Zo zal zij hard aan de slag gaan om aan de uitbreiding van het vier sterren Boutique hotel te werken. Het prachtig gelegen hotel is gevestigd in drie 17e -eeuwse panden aan het Buitenhof: de achtertuin van de Tweede Kamer en het Mauritshuis. “We zijn er voor iedereen die geniet van het stadse leven en eigentijds comfort zoekt. Vanwege de historie is geen van de 36 hotelkamers hetzelfde. De aandacht voor onze gasten en persoonlijke service is echter wat Corona extra bijzonder maakt, daar ben ik trots op. We hebben veel vaste gasten, zowel leisure als zakelijk, voor wie het echt voelt als thuis komen. Ook kan de gast zijn culinaire hart ophalen in BIT Grill & Café, het ongedwongen en sfeervolle restaurant met de beste gerechten uit de Josper Grill. Dat we dit kunnen bieden op een prachtige, prominente plek in Den Haag vind ik echt fantastisch.”

Over Boutique Hotel Corona & BIT Grill and Café
Boutique Hotel Corona is het oudste 4 sterren hotel van Den Haag en is gesitueerd in drie 17e-eeuwse panden aan het bruisende Buitenhof. Het hotel beschikt over 36 unieke kamers. Daarnaast staat de brigade van restaurant BIT Grill and Café, onder leiding van patron-cuisinier Marcel van der Kleijn en restaurantmanager Kilian van der Hilst 24/7 klaar om gasten van dienst te zijn, van ontbijt tot koffie, lunch, borrel en diner.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor
Halfjaarcijfers Accor: 1,5 miljard verlies en 1000 banen weg

Accor draaide over het eerste halfjaar van 2020 een verlies van 1,5 miljard euro. Daarnaast vreest het Franse concern afscheid te moeten nemen van 1000 banen. Bij Accor werken ongeveer 18.000 mensen. De coronapandemie hakt er flink in bij het Franse bedrijf, waar hotelketens Novotel, Mercure en Ibis...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download: corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Column David Bakker
Column: Het onzichtbare leed

Er zijn weinig hoteliers die geen mening over Booking.com hebben. Aan het begin van deze coronacrisis verweet menig hotelier dat de boekingsgigant zich niet als partner van de hotellerie opstelde. Alle boekingen konden kosteloos worden geannuleerd, de hotels bleven leeg en van enige correspondentie ...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: