Mariëlle van der Hilst - de Haas nieuwe directeur Boutique Hotel Corona

25 april 2017 | Roy Spijker

Boutique Hotel Corona benoemt Mariëlle van der Hilst – de Haas (32) met ingang van 1 april 2017 tot directeur. In haar nieuwe rol zal zij zich voornamelijk richten op professionalisering van de huidige organisatie en uitbreiding van het hotel met behoud van haar historische kenmerken.

Mariëlle van der Hilst – de Haas ziet het als een logische vervolgstap in haar carrière. Zij heeft na haar studie Hotel- en Hospitality Management ervaring opgedaan bij Grand Hotel Huis ter Duin (Noordwijk aan Zee) en is vervolgens werkzaam geweest bij diverse vastgoedbeleggers in Den Haag waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. 

”Ik ben zeer verheugd met mijn aanstelling binnen dit prachtige bedrijf. Het is een uitdaging om, samen met het team, Boutique Hotel Corona nóg professioneler te maken. We willen onze gasten een perfecte beleving bieden met de persoonlijke aandacht die bij zowel Hotel Corona als het inpandige restaurant BIT past”.

Groei ambitie
De ambities van Van der Hilst – De Haas zijn groot. Zo zal zij hard aan de slag gaan om aan de uitbreiding van het vier sterren Boutique hotel te werken. Het prachtig gelegen hotel is gevestigd in drie 17e -eeuwse panden aan het Buitenhof: de achtertuin van de Tweede Kamer en het Mauritshuis. “We zijn er voor iedereen die geniet van het stadse leven en eigentijds comfort zoekt. Vanwege de historie is geen van de 36 hotelkamers hetzelfde. De aandacht voor onze gasten en persoonlijke service is echter wat Corona extra bijzonder maakt, daar ben ik trots op. We hebben veel vaste gasten, zowel leisure als zakelijk, voor wie het echt voelt als thuis komen. Ook kan de gast zijn culinaire hart ophalen in BIT Grill & Café, het ongedwongen en sfeervolle restaurant met de beste gerechten uit de Josper Grill. Dat we dit kunnen bieden op een prachtige, prominente plek in Den Haag vind ik echt fantastisch.”

Over Boutique Hotel Corona & BIT Grill and Café
Boutique Hotel Corona is het oudste 4 sterren hotel van Den Haag en is gesitueerd in drie 17e-eeuwse panden aan het bruisende Buitenhof. Het hotel beschikt over 36 unieke kamers. Daarnaast staat de brigade van restaurant BIT Grill and Café, onder leiding van patron-cuisinier Marcel van der Kleijn en restaurantmanager Kilian van der Hilst 24/7 klaar om gasten van dienst te zijn, van ontbijt tot koffie, lunch, borrel en diner.
 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor Interview Longread
Caro van Eekelen van AccorHotels: ''Zeg eens 'ja' op uitdagingen''

Met haar aanstelling in 2009 werd Caro van Eekelen de eerste vrouwelijke country director van AccorHotels. Dat was baanbrekend voor de organisatie en maakte haar tot rolmodel voor veel vrouwen in de hospitalitybranche. “Hoe ik het zo ver heb geschopt? Door altijd ja te zeggen op uitdagingen!&r...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Advertorial Sanitair
Meer bling bling in badkamer

Midnight is de nieuwe zwarte kleur met glinsterende pigmenten. Het zorgt voor glamour en een glansrijke beleving. Verwen uw gasten met de extra luxe van Bette badarchitectuur. Exclusieve ligbaden, douchevloeren en wastafels. Fonkelende edelstenen, glanzende mineralen, goud, zilver en reflectie in...

Achtergronden F&B
Colliers International zet afdeling Food & Beverage op

Op 1 juni start vastgoedadviseur Colliers International met een nieuwe afdeling Food & Beverage onder leiding van Etienne van Unen. Deze afdeling is een uitbreiding van de afdeling Retail. Food & Beverage (F&B) speelt een steeds belangrijkere rol in het retaillandschap. Het aandeel s...

Achtergronden
Download nu de Hotel & Food & Beverage special

Hij is er! De langverwachte, jaarlijkse F&B-special van Hospitality Management is deze week op de spreekwoordelijke mat van menig hotel en hotelier gevallen. Hospitality Management wordt immers verzonden naar alle hotels in Nederland. In deze uitgave besteden we aandacht aan 'concepting'...

Hilton Achtergronden
Hilton stopt met plastic rietjes

Hilton zal tegen eind 2018 de plastic rietjes hebben verwijderd uit 650 gebouwen. Vandaag onthult Hilton ook zijn nieuwe wetenschappelijk onderbouwde 2030 doelstellingen, gericht op het halveren van de wereldwijde impact op het milieu en het verdubbelen van de investeringen met een sociaal effect. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: