Meest luxe sandwich in Hongkong

18 juni 2013 |
Meest luxe sandwich in Hongkong

Het vijfsterren Hullett House Hotel in Hongkong presenteert de meest luxueuze clubsandwich ter wereld. Dit deed het hotel in samenwerking met Hotels.com naar aanleiding
van de Club Sandwich Index 2013.

Beluga kaviaar
Tussen de drie licht geroosterde sneetjes brood zonder korst treft de gast Beluga kaviaar aan, A5 Wagyu rundvlees, Balik zalm, dun gesneden wildzwijn spek, Iberico ham, Belgische vijgen, Roma tomaatjes, Romeinse sla, komkommer, Franse kip, biologische Italiaanse eieren, mayonaise, mesclun salade en groene asperges. De prijs voor de sandwich? 46 euro.

Kunstwerk
Peter Lee, Executive Sous Chef van Hullett House: "Om onze gasten te laten ervaren hoe luxe een clubsandwich kan zijn, gebruiken wij hoogwaardige ingrediënten, zoals Beluga kaviaar, één van de duurste soorten kaviaar ter wereld." Alison Couper van Hotels.com voegt toe: "De clubsandwich komt over de hele wereld voor op hotelmenu’s. De creatie van Hullett House laat zien dat deze basic met een paar luxe ingrediënten kan veranderen in een kunstwerk."

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: