Minuut stilte in de horeca

17 november 2015
Minuut stilte in de horeca

De Franse Vereniging van Hotels Restaurants Café’s en Traiteurs (SYNHORCAT) roept op tot ‘Tous au bistrot’: een minuut stilte op horecaterrassen
op 17 november 2015 om 21.00 uur.

*Steunbetuiging*
In reactie op de vreselijke gebeurtenissen in Frankrijk op vrijdagavond, roept de Franse Vereniging van Hotels Restaurants Café’s en Traiteurs (SYNHORCAT) op tot het vredesinitiatief ‘Tous au bistrot’. Om medeleven te betuigen aan de Franse horecaondernemers heeft KHN uit naam van alle leden een brief gestuurd aan SYNHORCAT.

*In alle vrijheid en veiligheid uit met vrienden*
Als gastvrijheidssector in Europa vinden we het belangrijk om, juist nu, de Europese manier van leven te verdedigen. Om juist nu te laten zien dat we het belangrijk vinden om in alle vrijheid en veiligheid uit te gaan met vrienden: samen een drankje te drinken, samen uit eten te gaan, samen naar een wedstrijd of een concert te gaan. Het lijkt alsof onze (gast)vrijheid bedreigd wordt en juist daarom is het belangrijk om te laten zien dat we dat niet accepteren.

*Tous au bistrot/Let's all meet at the bar*
Daarom organiseert SYNHORCAT, de Franse vereniging voor de horeca, vanavond het vredesinitiatief ‘Tous au bistrot/Let’s all meet at the bar’. Vanavond, dinsdag 17 november om 21.00 uur, nemen alle terrassen in Parijs een minuut stilte in acht.

*Doe mee!*
SYNHORCAT roept horecaondernemers in de rest van Europa op om hetzelfde te doen. Zo laten we zien dat we in vrijheid doorleven en onze gewoonten niet veranderen. Zo staan we op tegen wreedheid. Foto’s van medeleven kunnen worden toegestuurd aan KHN "(communicatie@khn.nl.)":mailto:communicatie@khn.nl SYNHORCAT wil deze graag ontvangen en KHN stuurt foto's door.

Overig nieuws