Motel One opent hotel in Londen

8 december 2014
Motel One opent hotel in Londen

De Duitse budget-designhotelketen Motel One is de 12e maand van een succesvol jaar in gegaan met nóg een mijlpaal: de opening van Motel One’s
eerste vestiging in Londen. Motel One London Tower Hill ligt in het centrum dichtbij de beroemde Tower Bridge en de Tower of London. Midden in de Britse metropool, gelegen tussen de metrostations Aldgate en Tower Hill, vinden zowel stedentrippers als zakenreizigers ‘great British design for little money’ op slechts een steenworp afstand van vele bezienswaardigheden. In totaal heeft de hotelketen nu 55 vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en België.


*Britse charme*
Motel One London Tower Hill bevindt zich op de centrale straat Minories, op loopafstand van de Tower of London, de Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral en aan de andere kant van rivier de Thames Shakespeare’s Globe Theatre. De bovenste verdiepingen van het hotel bieden een weids uitzicht over de stad. Het design van de ‘One Lounge’ met woonkamer, ontbijtcafé en bar wordt gekenmerkt door kroonjuwelen van de naburige Tower of London. Moderne kroonluchters met Swarovski kristallen, adellijke fluwelen fauteuils, bruine leren stoelen, Chesterfield banken en tweed fauteuils zorgen voor een ontspannen sfeer en traditioneel Engelse uitstraling. Na een dagje ‘city sightseeing’, winkelen in Notting Hill of wandelen langs de rivier kom je hier volledig tot rust onder het genot van een kopje thee, gin-tonic of single malt bij de open haard. De Londense Motel One vestiging telt 291 kamers met prijzen vanaf £98 voor een eenpersoonskamer en £113 voor een tweepersoonskamer. Voor een ontbijt betaal je £9,50 per persoon.

*Motel One*
De Motel One Group, gevestigd in München, werd in 2000 opgericht door Dieter Müller met de opening van het eerste Motel One hotel in Frankfurt-Offenbach. In totaal telt de snelgroeiende keten nu 55 hotels in Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en België. Het succes van The Motel One Group is gebaseerd op het concept “Great design for little money” op centrale locaties in steden door heel Europa. De hoge standaard van service, materialen en design zijn kenmerkend voor Motel One. Motel One hanteert vaste prijzen zonder kortingen of speciale aanbiedingen in elk verkoopkanaal. Tijdens speciale evenementen zijn er vaste toeslagen van €20,- of €50,-. De keten won diverse awards variërend van “Bestes Budgethotel Deutschlands” van het Deutschen Institut für Servicequalität, tot Europees “Top-Trendhotel” en “Top-Budgethotel” volgens TripAdvisor.

Overig nieuws