Muziekhotel Jaz opent officieel de deuren

3 juni 2016
Muziekhotel Jaz opent officieel de deuren

Muziekhotel Jaz Amsterdam vierde eergisteren de officiële opening in een feestelijke en muzikale setting. Het hotel is gevestigd
naast de Amsterdam ArenA en de Ziggo Dome.

*Over de opening*
Terwijl Adele een deur verder in de Ziggo Dome optrad, voerde general manager Joost van Beck de regie over een verrassend en muzikaal feest. Na een knallende entree was de avond gevuld met bijzondere optredens en verschillende dans- en muziekshows op een steiger die speciaal voor de avond was geïnstalleerd.

*Geweldige dag*
"Vandaag is een geweldige dag", aldus Puneet Chhatwal, CEO van Steigenberger Hotels AG. "Het is de dag waarop we Jaz Amsterdam officieel verwelkomen als nieuw lid van onze Steigenberger familie." Daarbij was hij vol lof over het personeel van het hotel: "Sinds de soft opening in november 2015 heeft het Jaz team uitstekende prestaties neergezet." Hasan Yigit, Vice President of Jaz Hotel GmbH, voegt toe: "Het belangrijkste concept van het openingsevenement is built by music. Ons team bestaat uit een drummer, een componist, een stagemanager, een choreograaf en onze bandleider GM Joost. Deze mensen zijn allemaal gepassioneerde hoteliers en zijn volledig in tune met de wensen van onze gasten."

~Christel Tuin~

Overig nieuws