Nederlands getint Rosewood Hotel opent in Japan

Auteur: Redactie
Hotelketens Internationaal 23 april 2021
Nederlands getint Rosewood Hotel opent in Japan

Rosewood Hotels & Resorts opent in 2024 een luxe hotelresort op het Mikayo eiland in Japan. Het 55-villa, ultra-luxe resort is het eerste Rosewood hotel in het land van de rijzende zon.

Miyako eiland en nabijgelegen eilanden bieden kilometers zacht, wit zand met eindeloze vergezichten van turkoois-blauwe zee. Rosewood Miyakojima ligt op een afgelegen schiereiland, omringd aan drie kanten door witte zandstranden en een prachtig uitzicht over de oceaan. Arriverende bezoekers zullen het zand onder hun voeten voelen op 20 minuten rijden van Miyako Airport en 30 minuten rijden van Shimojishima Airport dat rechtstreekse vluchten ontvangt van Hong Kong en grote steden in Japan.

De 55 villa's van het resort beschikken over privézwembaden, aangelegde tuinen en vrij uitzicht op zee. De architectuur en het interieur zijn ontworpen door de Nederlandse Studio Piet Boon, die de gasten onderdompelt in de natuurlijke omgeving en de harmonie met het eiland tot uitdrukking brengt door het uitgebreide gebruik van lokale materialen. 

Vier restaurants en bars zullen ontspannen strandconcepten omvatten met verse zeevruchten, op het eiland gekweekt rundvlees, plaatselijk gedistilleerde dranken en ambachtelijk bier. Met een adembenemend zeegezicht als achtergrond, zullen de binnen- en buitenlocaties van het resort onvergetelijke bruiloften en privéfeesten organiseren. 

"We zijn enorm verheugd dat onze eerste aanwezigheid in Japan op deze prachtige locatie zal zijn, waar Rosewood's kenmerkende A Sense of Place concept tot uiting zal komen te midden van zo'n spectaculaire omgeving en rijke cultuur," zei Sonia Cheng, chief executive officer van Rosewood Hotel Group. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws