NH breidt uit in Frankrijk

22 september 2014
NH breidt uit in Frankrijk

Vandaag tekent NH Hotel Group, de derde grootste zakelijke hotelketen van Europa, een overeenkomst met ATEMI voor de ontwikkeling van een
hotelproject dat in 2017 haar deuren zal openen in Marseille, de tweede meest belangrijke stad in Frankrijk. Dit project is in lijn met de ambitie van NH Hotel Group om haar portfolio uit te breiden in de Franse steden, zoals Parijs, Marseille, Lyon, Nice, Lille, Bordeaux, Toulouse en de gebieden rondom de Franse vliegvelden. Deze uitbreiding betreft meerdere merken van NH Hotel Group: NH Hotels, NH Collection en nhow.

*Renovatie*
Het hotel, dat zich zal vestigen in één van de hoofdstraten van de stad – Rue de La République – zal intrek nemen in een gebouw dat op dit moment wordt gerenoveerd, op slechts 350 meter van de derde grootste haven van Europa. Het economische, industriële, culturele en commerciële kaliber van de stad, de strategische locatie van het hotel en de goede bereikbaarheid ervan vanaf het vliegveld en treinstation Gare Saint Charles, zorgen er tezamen voor dat dit project een geweldige mogelijkheid biedt voor NH Hotel Group om het eerste Franse hotel onder de NH Collection vlag te kunnen realiseren.

*Hoge standaard*
NH Collection Hotels zijn bestemmingshotels in het upper-upscale segment die gekenmerkt worden door een hoge standaard van comfort, een uitgebreid pakket aan producten en services en uitmuntende gastvrijheid. NH Collection Marseille krijgt 176 hotelkamers, 3 meeting rooms en een fitness centre.
Door de ligging van het hotel is NH Collection Marseille de ideale uitvalsbasis om zowel privé als zakelijk deze veelzijdige stad te ontdekken.

In lijn met het strategische vijfjarenplan dat NH Hotel Group eerder dit jaar presenteerde, is hiermee de eerste stap gezet richting verdere groei in Frankrijk.

"*MEER LEZEN OVER FRANKRIJK? KLIK HIER!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=frankrijk&x=zoeken

*Over NH Hotel Group*
NH Hotel Group is beursgenoteerd in Spanje met ruim 375 hotels in 28 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder de NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service tegen de beste prijs te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten. Onlangs werd NH Hotel Group bekroond met een Zoover Award voor Beste Hotelketen 2014. Kijk voor meer informatie op www.nh-hotels.com.

*Over ATEMI*
ATEMI SAS, opgericht in 1992, investeert en beheert vastgoedactiva in Frankrijk in de naam van institutionele beleggers. De activa die door de groep worden gemanaged, hebben een totale waarde van € 1,800 miljoen met een totaal oppervlakte van 308.000 m2 (70% kantorenpanden, 12% handel, 6% woningen en 12% logistiek), € 86,4 miljoen aan leasecontracten en € 25 miljoen in huurbeheer. De groep is daarnaast ook gespecialiseerd in het renoveren van gebouwen voor kantoren, winkels, woningen, hotels, studentenwoningen en ouderenwoningen.

Overig nieuws