Nieuw Best Western hotel in Woerden

9 september 2015
Nieuw Best Western hotel in Woerden

Na sluiting van het Best Western hotel in Woerden in november 2014 start de "hotelketen":http://www.hospitality-management.nl/?q=best+western&x=zoeken met een volledige renovatie van het voormalige
hotel. Het bestaande pand is volledig gestript en wordt opnieuw opgebouwd. Na een volledige renovatie opent op 1 februari 2016 het gloednieuwe Best Western City Hotel Woerden aan de Utrechtsestraatweg in Woerden.

~Foto: Een impressie van de bar in het nieuwe Best Western hotel in Woerden~

*Faciliteiten*
Het hotel gaat beschikken over 64 comfortabele kamers, een ontbijt/loungeruimte, een vergaderzaal en een bar waar gasten terechtkunnen voor een drankje en een snack. Voor groepen is er de mogelijkheid om uitgebreid te dineren. Alle kamers worden voorzien van onder andere airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een LED-TV, een bad of douche, een gastenkluisje, een koelkastje en gratis en snel draadloos internet. Zusterhotel Best Western Plus City Hotel Gouda ontvangt volgens de keten niets dan lof over de comfortabele boxsprings van de gasten die overnachten in Gouda. Daarom is ook in Woerden voor deze bedden gekozen. Enkele kamers kunnen met elkaar geschakeld worden, waardoor er connecting rooms ontstaan. Ook beschikt het hotel over enkele drie- en vierpersoonskamers. Naast overnachten kan er ook worden vergaderd bij het hotel. De zaal is geschikt voor 2 tot 30 personen en beschikt over daglicht, airconditioning, modern audiovisueel apparatuur, gratis wifi, verschillende vergaderarrangementen en diverse cateringmogelijkheden.

*Over Woerden*
Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart en ligt centraal in Nederland op enkele kilometers van Utrecht. Het historische centrum van Woerden stamt uit 1372. Voor zowel zakelijke reizigers die in Woerden, Utrecht of in de Randstad dienen te zijn en voor toeristische reizigers die van wandelen, fietsen of winkelen houden is Woerden volgens Best Western een goede uitvalsbasis.


~Een kamerimpressie van het nieuwe Best Western in Woerden~

*Mooie aanvulling op portfolio*
Wytze van den Berg, managing director Nederland, Best Western International; "Ik ben verheugd dat de eigenaren Titus Stoelinga en Marcel Rutten na het succes van het Best Western Plus City Hotel Gouda weer de handen ineen hebben geslagen en een nieuw hotel in Woerden bouwen. Ik ben heel blij dit nieuwe hotel te mogen verwelkomen binnen Best Western. Ditmaal als Best Western City Hotel Woerden. Voor Best Western en onze gasten en klanten is deze centrale locatie in Nederland een mooie aanvulling op het portfolio." Ook directeur/mede-eigenaar Marcel Rutten is enthousiast. "We zijn zeer verheugd met de aansluiting van ons nieuwe hotel in Woerden bij Best Western. De internationale) strategie van Best Western past erg goed bij de ambitie van ons hotel. Daarnaast hebben we gezien bij ons hotel in Gouda hoe succesvol de samenwerking met Best Western is en hebben we geen moment getwijfeld om ons nieuwste hotel bij hen aan te sluiten."

Overig nieuws