Nieuw hotel in Amsterdam: Element

26 november 2014
Nieuw hotel in Amsterdam: Element

Starwood Hotels & Resorts heeft een overeenkomst getekend met Bari Gruppe GmbH & Co. KG om het eerste Element hotel in Nederland te openen.
Gesitueerd aan het Gelderlandplein in Amsterdam Zuid, richt Element Amsterdam zich op verstandige en milieubewuste reizigers. Element Amsterdam biedt reizigers, zowel zakelijk als privé, een levendige en stijlvolle atmosfeer die een uitgebalanceerd en tegelijkertijd druk leven weerspiegelt, door licht, modern design en een groene mindset.

~Foto: Het Element Frankfurt Airport Hotel~

*Eerste Element hotel in Amsterdam*
"Volgend op het succes van het recent geopende Element Frankfurt Airport Hotel, zijn we trots om onze relatie met Bari Gruppe uit te breiden met de introductie van het eerste Element hotel in Amsterdam", zegt Michael Wale, President, Starwood Hotels & Resorts, Europe, Africa and Middle East. "Nu Element open is in Europa zien we een groeiende interesse voor het merk door gasten en eigenaren over het hele continent, daar waar een sterke vraag is naar betaalbare en innovatieve hotelmerken. Het unieke design van Element met ruime studio stijl kamers aangevuld met keuken faciliteiten, bieden de perfecte complete woonervaring voor reizigers die langer blijven."

~Christel Tuin~



Overig nieuws