PJZ Zintuigen doen het werk

25 september 2012 |
PJZ Zintuigen doen het werk<

WAUW! Dat is het gevoel dat iedere chef-kok en horecaondernemer heeft na afloop van het nieuwste culinaire evenement in het culinaire pretpark. Prikkel uw zintuigen op 29, 30 en 31 oktober.
Het evenement vindt plaats in de Cooking & Baking Plaza van Leventi in Gilze.

De culinaire wereld
Een nieuw evenement dat speciaal is ingericht voor de chef-kok en horecaondernemers. Op deze dag ontdekt u de basis van food, maar krijgt u ook tal van nieuwe ideeën en creatieve presentaties te zien. Professionals nemen u op een enthousiaste wijze mee naar een (nieuwe) culinaire wereld die u gezien moet hebben!

Mystery guest
Tijdens het driedaagse evenement zijn de zintuigen proeven, ruiken, zien, voelen en horen als een rode draad door de activiteiten heen verwerkt. Wat u kunt verwachten? Een show van culinaire gerechten, het daadwerkelijk voelen van exotische ingrediënten, zien van demonstraties, uw reukvermogen naar een hoger niveau tillen en uiteraard proeven van de nieuwste culinaire trends. Een mystery guest vertelt u alles wat u als chef moet weten. Iedere bezoeker krijgt na afloop een cadeau.

Meer nieuws
Binnenkort meer nieuws over dit culinaire festijn. Houd ook de papieren editie van De RestaurantKrant in de gaten voor details en nieuws. Schrijf u in voor de gratis digitale nieuwsbrief en blijft altijd op de hoogte van al het restaurantnieuws en de Week van de Chef.

Zintuigen prikkelen op het culinaire pretpark is een initiatief van Levens Cooking & Baking Systems en Mise en Place.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Roberto Payer-editie Hospitality Management vaart nieuwe koers

De speciale Roberto Payer-editie die Hospitality Management in september uitgeeft, krijgt een nieuwe redactionele koers. Vanwege de coronacrisis zijn eerder bepaalde onderwerpen en thema's te komen vervallen. Vanochtend besprak Payer in het Waldorf Astoria de actualiteiten, thema's e...

Opening
Hotel De L'Europe Amsterdam heropent in nieuwe stijl

Na een volledige restyling van het interieur van de lobby, privé-eventkamers, restaurants en bar, opende De L'Europe Amsterdam het afgelopen weekend haar deuren voor gasten. Per 1 juni zijn ook alle restaurants van het hotel - Bord'Eau, Brasserie Marie, Freddy's Bar en de in &#...

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: