Nieuwe commercieel directeur Landal

6 januari 2015
Nieuwe commercieel directeur Landal

Erik van Essen (47) is benoemd tot commercieel directeur van Landal GreenParks. In zijn nieuwe functie maakt hij deel uit van het directieteam
van Landal en staat hij aan het hoofd van het commerciële team. Van Essen was tot eind 2014 werkzaam als algemeen directeur van Loyalty Management Nederland, de organisatie achter het Air Miles programma.

*Geen onbekende*
Erik van Essen is geen onbekende voor Landal: hij werkte in de periode van 2000 tot 2007 al bij Landal als marketing & sales manager. Ook was hij vier jaar werkzaam bij Center Parcs Europe als verantwoordelijke voor sales & marketing Benelux. Van Essen volgt Bas Hoogland op, die gedurende ruim 18 jaar verantwoordelijk was voor het commerciële beleid van Landal.

*Blij*
“Wij zijn verheugd Erik opnieuw te mogen verwelkomen. Met zijn achtergrond brengt Erik veel relevante marketing & sales ervaring mee voor ons bedrijf. Erik heeft ‘groen bloed’, zoals dat bij ons heet en past als persoon uitstekend in onze organisatie. We zijn blij dat hij ons directie- en commercieel team komt versterken,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Overig nieuws