Nieuwe director sales bij hotels Renaissance en Marriott Amsterdam

29 juli 2013
Nieuwe director sales bij hotels Renaissance en Marriott Amsterdam

Het salesteam van de twee hoofdstedelijke Marriott hotels is compleet met de aanstelling van Ralf Vaessen (40) als director of sales & marketing. Vaessen
begon zijn carrière dertien jaar geleden in de hoofdstad en bekleedde verschillende functies in binnen- en buitenland.

*New business*
In zijn nieuwe functie is Vaessen onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van de sales- en marketingafdelingen van het Amsterdamse Renaissance en Marriott hotel. Ook is Veassen verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het new business beleid.

*Van Amsterdam naar Antwerpen*
Passie voor de internationale hotelbranche zat er bij Vaessen al vroeg in. Na zijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht, begon hij zijn carrière als F&B-Supervisor bij het Hilton Amsterdam. Na vijf jaar en verschillende posities in Amsterdam, verruilde hij de hoofdstad voor Antwerpen, waar hij als yield manager aan de slag ging.

*Terug naar hoofdstad*
In de daarop volgende periode bekleedde Vaessen de functie van director of business development voor Hilton in Rotterdam, Brussel, Zürich en Bazel. Na verschillende jaren in het buitenland gewerkt te hebben is Ralf sinds juni weer terug in Amsterdam.

*Inzet van ervaring*
Vaessen zegt over deze nieuwe uitdaging: “Ik ben verheugd om deel uit te mogen maken van de teams van twee succesvolle Marriott hotels met allebei een rijke geschiedenis. Het is een voorrecht om mijn brede internationale ervaring te mogen inzetten en de bijna 800 kamers tellende hotels verder te mogen positioneren in de markt.”

*Naar volgende fase*
Rex Nijhof, general manager van het Amsterdam Marriott Hotel, ziet met de komst van Ralf een gedreven en enthousiasmerende leider aantreden met een veelzijdige ervaring in sales, marketing en new business strategy: “Wij zien in Ralf de persoon bij uitstek die met een zeer gedreven team de Amsterdamse Marriott hotels naar een volgende fase kan begeleiden, inclusief de ambitieuze plannen die nog op de agenda staan. Daarover spoedig meer nieuws.”

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws