Nieuwe Executive Chef voor Hilton Royal Parc Soestduinen

19 juli 2017 | Roy Spijker

Hilton Royal Parc Soestduinen verwelkomt Joey Schaap als de nieuwe Executive Chef in de keukenbrigade. Na zijn jarenlange ervaring als sous-chef in tal van verschillende keukens, keert hij na 3 jaar terug naar de vertrouwde keuken binnen het hotel waar hij zo’n 3 jaar werkzaam is geweest. In totaal heeft Joey Schaap meer dan 10 jaar ervaring.

Frederieke Boomsma, General Manager van Hilton Royal Parc Soestduinen zegt hierover: "We zijn verheugd om Joey weer te mogen verwelkomen in ons team. Hij brengt expertise, ervaring en verfrissende energie met zich mee. Onze vaste gasten zijn blij hem terug te zien en zelf kijken we er naar uit opnieuw met Joey samen te werken. Joey zijn pure kookstijl past perfect bij Restaurant Royal Parc."

Joey Schaap (1987) begint in 2003 zijn koksopleiding niveau 2 op de Rijn IJssel Vakschool te Wageningen. Tijdens zijn studie rondt hij verschillende stage periodes af in de omgeving Voorthuizen. Na de start van zijn opleiding tot zelfstandig werkend kok in 2005, start hij zijn loopbaan bij Grand Cafe de Bunckman in Voorthuizen. In 2006 maakt hij de overstap tot zelfstandig werkend kok bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen en in 2011 verwelkomde Hilton Royal Parc Soestduinen Joey met zijn aanstelling tot Sous-Chef. In 2014 maakte Joey de stap naar Hotel Gasterij De Roode Schuur te Nijkerk waarna hij van 2016 tot op heden sous-chef is geweest bij Gastrobar Anton en Restaurant Mauve te Laren.

Ook Joey laat weten blij te zijn met zijn aanstelling: "Ik vind het ontzettend leuk om weer terug te zijn! Ik kijk er naar uit om samen met mijn keukenteam het restaurant verder op de kaart te zetten. Er zitten in deze omgeving ook zoveel bedrijven met prachtige regionale producten, ideaal voor heerlijke zomerse gerechten geserveerd op ons terras."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Columns Blog
Blog Gijs Hendrikx: opgedroogde tranen

En dan vermindert de sneltreinvaart en staan de voertuigen plots stokstijf stil. Corona heeft toegeslagen en dat heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op de totale horecabranche. We kenden in ons Theaterhotel in Venlo vóór het coronatijdperk alleen maar groei en dat stopt v...

Branded Content Coronacrisis
In jouw hotel voelen gasten en medewerkers zich veilig, toch?

Bij binnenkomst in een hotel bepaalt de gast of hij zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Dat gaat allemaal vanzelf en is een gevoelskwestie. Natuurlijk speelt hierbij de receptioniste een belangrijke rol. Een glimlach, een luisterend oor, zakelijk maar toch vriendelijk, het helpt allemaal mee. ...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Toerisme Coronacrisis
Nederlanders willen weer op reis volgens verzekeraars

De Nederlandse reislust komt weer terug. Na de uitbraak van corona liep het aantal afgesloten reisverzekeringen fors terug. Maar juni liet een ommekeer zien. Uit een analyse van Independer blijkt dat er in juni driemaal meer reisverzekeringen werden afgesloten dan in mei. Maar mensen lijken het wel ...

NH Hotels
Sporten in stijl in nhow Amsterdam RAI en nhow Rotterdam

De Nederlandse nhow hotels, onderdeel van het lifestylemerk vanNH Hotel Group, zijn een samenwerking gestart met sportplatform OneFit. Vanaf 7 juli kunnen er in nhow Rotterdam door OneFit members diverse sportlessen gevolgd worden, waaronder yoga en Pilates lessen. Bij nhow Amsterdam RAI zullen de l...

Columns
Column Tanja Seegers: Het C-woord

Obeying the rules… Zo ben ik grootgebracht. En dat ging me de eerste zes weken van de quarantaine erg goed af. Na de persconferentie van 15 maart waarin de ‘slimme lockdown’ van Nederland werd aangekondigd, heb ik me - zij het eerst nog beduusd - volledig geschaard achter de besli...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: