Nieuwe GM Tulip Inn Media Park

30 september 2013
Nieuwe GM Tulip Inn Media Park

Robert Jan Buitehuis is onlangs aangesteld als de nieuwe general manager van het Tulip Inn Media Park Hilversum. Buitehuis was hiervoor werkzaam als front office manager bij Amrâth Hotel Maarsbergen en sales
executive van het commercieel kantoor van Amrâth Hotels.

*Robert Jan Buitehuis*
Na zijn opleiding hospitality en evenementenmanagement aan Hogeschool TIO, is Buitehuis vrijwel meteen gestart in de hospitality wereld. Na verschillende sales en marketing functies kon hij als front office manager bij Amrâth Hotel Maarsbergen aan de slag. De stap naar general manager bij Tulip Inn Media Park Hilversum is voor hem een nieuwe uitdaging: “De multi-inzetbaarheid van dit hotel biedt mij de kans me verder te ontwikkelen op verschillende fronten.” Buitehuis is van plan de commerciële kansen nog beter te benutten en de productiviteit van het hotel te verbeteren. De keuze voor het hotel was snel gemaakt. “De persoonlijke benadering naar de gast maakt dit hotel zo bijzonder. Het biedt een professioneel team dat er alles aan zal doen om de gast een warm en huiselijk gevoel te geven.”

*Tulip Inn Media Park Hilversum*
Tulip Inn Media Park Hilversum is een driesterrenhotel gelegen nabij het mediapark en het centrum van Hilversum. Het hotel beschikt over 46 hotelkamers, zestien appartementen, een restaurant en een hotelbar en lounge.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws