Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

23 oktober 2014 |
Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam<

Onder toeziend oog van een exclusief gezelschap presenteerde Stephan Groeneweg onlangs in Stadshal Bar & Restaurant zijn nieuwe kaart.
Vanaf deze zomer is Stephan aangesteld als nieuwe chef-kok van het restaurant van Hilton Rotterdam. In deze rol geeft hij leiding aan het keukenpersoneel en coördineert hij de dagelijkse gang van zaken in Stadshal. Eerder werd Debbie Tsao als F&B manager aangetrokken. Zij is afkomstig van Conrad Hotels & Resorts waar zij onder meer in Miami en Portugal werkzaam was. Samen met Stephan vormen zij een hecht team dat duidelijk van aanpakken weet. De nieuwe kaart getuigt van eigenheid met daarop lokale producten op een creatieve manier bereid.

Foto: Chef-kok Stephan Groeneweg

Rotterdam: place to be
Tijdens de presentatie liet Stephan de aanwezigen ook een aantal van zijn signature dishes voorproeven. Hotelmanager van Hilton Rotterdam, Jan Rutgers vertelt: "Stephan is enthousiast, gedreven en maakt schitterende culinaire traktaties. De eerste reacties zijn enkel positief. Dit belooft veel goeds voor de toekomst. En op de voet gevolgd door de andere culinaire ontwikkelingen aan de bruisende Kruiskade, maakt het Rotterdam tot the place to be op culinair gebied!"

Nieuwe uitdaging
Ook Stephan laat weten blij te zijn met zijn aanstelling: "Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en zeg altijd er is geen kok in het hele land die kan koken naar alle monden, maar ik ga ervoor en wat is nu een betere plek dan in dit prachtige restaurant in het centrum van Rotterdam."

Meer lezen over Hilton Rotterdam? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
“Forse huurverlaging is nu echt wel mogelijk voor hoteliers"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit achtste hoofdstuk b...

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Hoe maak ik mijn hotel meer crisisbestendig?

Hotels sluiten massaal hun deuren vanwege het coronavirus. Een zeer ingrijpend en moeilijk besluit. Hotelketens Van der Valk en Fletcher kondigen aan ruimte beschikbaar te stellen om herstellende coronapatiënten op te vangen. Ziekenhuizen houden zo meer ruimte over voor de zware zorg. Geven hot...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: AI!

Of ik het verschil wist tussen artificiële intelligentie en robotisering? Het was een vraag van iemand die mij aansprak nadat ik een verhaal over hoteltrends had gehouden waarin ik weer eens mijn stokpaardje over High Tech en High Touch had bereden. Eerlijk gezegd had ik de begrippen altijd los...

Coronadagboek Bart Reints Bok: "Ik ontving een absurde e-mail van Emesa"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit zevende hoofdstuk b...

Personalia
Rogier Braakman keert terug in de hotellerie

Rogier Braakman keert terug in de hotellerie. De voormalig Managing Director van IHMG laat het volgende via zijn LinkedIn weten: "Terug in de hotelbusiness... Na anderhalf jaar 'hotelbusiness-sabbatical' (en het opdoen van nieuwe ervaringen in vele IT-gerelateerde bedrijven) voel ik me ...

Hotelketens
Hotelketen onder de loep: InterContinental Hotels Group

In deze rubriek presenteert Hospitality Management de bekendere hotelketens. Een historisch overzicht met actuele cijfers. In deze uitgave behandelen we IHG, een toonaangevend merk met wereldwijd 400.000 werknemers die werkzaam zijn in meer dan 100 landen. De merken IHG telt 16 merken, waarbij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: