Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

23 oktober 2014 |
Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam<

Onder toeziend oog van een exclusief gezelschap presenteerde Stephan Groeneweg onlangs in Stadshal Bar & Restaurant zijn nieuwe kaart.
Vanaf deze zomer is Stephan aangesteld als nieuwe chef-kok van het restaurant van Hilton Rotterdam. In deze rol geeft hij leiding aan het keukenpersoneel en coördineert hij de dagelijkse gang van zaken in Stadshal. Eerder werd Debbie Tsao als F&B manager aangetrokken. Zij is afkomstig van Conrad Hotels & Resorts waar zij onder meer in Miami en Portugal werkzaam was. Samen met Stephan vormen zij een hecht team dat duidelijk van aanpakken weet. De nieuwe kaart getuigt van eigenheid met daarop lokale producten op een creatieve manier bereid.

Foto: Chef-kok Stephan Groeneweg

Rotterdam: place to be
Tijdens de presentatie liet Stephan de aanwezigen ook een aantal van zijn signature dishes voorproeven. Hotelmanager van Hilton Rotterdam, Jan Rutgers vertelt: "Stephan is enthousiast, gedreven en maakt schitterende culinaire traktaties. De eerste reacties zijn enkel positief. Dit belooft veel goeds voor de toekomst. En op de voet gevolgd door de andere culinaire ontwikkelingen aan de bruisende Kruiskade, maakt het Rotterdam tot the place to be op culinair gebied!"

Nieuwe uitdaging
Ook Stephan laat weten blij te zijn met zijn aanstelling: "Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en zeg altijd er is geen kok in het hele land die kan koken naar alle monden, maar ik ga ervoor en wat is nu een betere plek dan in dit prachtige restaurant in het centrum van Rotterdam."

Meer lezen over Hilton Rotterdam? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Longread
Beste hotelier, vergeet wat er was en focus op wat er komen kan

Lang geleden stond er een hotel ergens in een binnenstad. De markante gevel pronkte trots naar de voorbijgangers. Het hotel stond er statig bij, en een tikkeltje chique zelfs, uitnodigend naar iedereen die er langsliep. Wie het hotel zag wilde naar binnen. Die gedachte gaf je kriebels in je buik, ni...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Interview Longread
Gasthoofdredacteur Roberto Payer interviewt Pieter Elbers

Roberto Payer (Waldorf Astoria en Hilton Amsterdam, tevens gasthoofdredacteur van de septemberuitgave van Hospitality Management) en Pieter Elbers (CEO KLM) strijden tegen de gevolgen van de coronacrisis. Middenin die crisis, begin augustus, ontmoeten ze elkaar in het Waldorf Astoria in de hoofdstad...

Hotel & Recht
Rechten en plichten ten tijde van corona

Corona heeft een grote impact op het aantal gasten in hotels en de manier waarop in de hotels moet worden gewerkt. Thuiswerken is meestal geen mogelijkheid en daarom is een veilige werkplek extra belangrijk. Deze nieuwe situatie roept veel vragen op over de rechten van werkgevers maar ook van werkne...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Tech Branded Content
''Veel hotels kennen hun echte foodcost niet''

Nu de inkomsten onzeker blijven, is controle van de kosten belangrijker dan ooit. “Naar foodcost wordt echter weinig gekeken", merkt Carl Jacobs CEO van Apicbase op. “Terwijl het toch over 30 procent van je business gaat. Vaak zelfs meer, dat is problematisch.” Hotelketens en ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: