Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

23 oktober 2014
Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

Onder toeziend oog van een exclusief gezelschap presenteerde Stephan Groeneweg onlangs in Stadshal Bar & Restaurant zijn nieuwe kaart.
Vanaf deze zomer is Stephan aangesteld als nieuwe chef-kok van het restaurant van Hilton Rotterdam. In deze rol geeft hij leiding aan het keukenpersoneel en coördineert hij de dagelijkse gang van zaken in Stadshal. Eerder werd Debbie Tsao als F&B manager aangetrokken. Zij is afkomstig van Conrad Hotels & Resorts waar zij onder meer in Miami en Portugal werkzaam was. Samen met Stephan vormen zij een hecht team dat duidelijk van aanpakken weet. De nieuwe kaart getuigt van eigenheid met daarop lokale producten op een creatieve manier bereid.

~Foto: Chef-kok Stephan Groeneweg~

*Rotterdam: place to be*
Tijdens de presentatie liet Stephan de aanwezigen ook een aantal van zijn signature dishes voorproeven. Hotelmanager van Hilton Rotterdam, Jan Rutgers vertelt: "Stephan is enthousiast, gedreven en maakt schitterende culinaire traktaties. De eerste reacties zijn enkel positief. Dit belooft veel goeds voor de toekomst. En op de voet gevolgd door de andere culinaire ontwikkelingen aan de bruisende Kruiskade, maakt het Rotterdam tot the place to be op culinair gebied!"

*Nieuwe uitdaging*
Ook Stephan laat weten blij te zijn met zijn aanstelling: "Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en zeg altijd er is geen kok in het hele land die kan koken naar alle monden, maar ik ga ervoor en wat is nu een betere plek dan in dit prachtige restaurant in het centrum van Rotterdam."

"*Meer lezen over Hilton Rotterdam? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=hilton+rotterdam&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws