Nieuwe koers De Hoeve van Nunspeet

23 maart 2016
Nieuwe koers De Hoeve van Nunspeet

Per 21 maart 2016 is Hotel Dennenhoeve verder gegaan onder de nieuwe naam; De Hoeve van Nunspeet. De voornaamste reden van de nieuwe
naam is de nieuwe koers die het bedrijf zal gaan varen. Afgelopen weken is hard gewerkt aan het uitwerken van de nieuwe strategie en de bijbehorende renovatie om weer een eigentijds bedrijf neer te zetten.

*Totaalconcept*
Belangrijk onderdeel van de nieuwe strategie is het verjongen van de doelgroep van het bedrijf. Om deze doelstelling te behalen is het gehele service concept onder de loep genomen een aangepast aan de hedendaagse tijd. Daarnaast zal er een toevoeging komen van en nieuwe eigentijdse brasserie en een pannenkoekenhuis op hetzelfde terrein. Tevens zullen alle hotelkamers worden vernieuwd. Hier is reeds een start mee gemaakt en op dit moment zijn 46 van de 85 kamers al in nieuwe stijl passend bij de brede nieuwe doelgroep. Op 21 maart zal ook de nieuwe website live gaan.

*Brasserie 14*
Een belangrijke toevoeging aan het bedrijf zal de nieuwe Brasserie 14 zijn. Deze brasserie zal een eigentijds karakter krijgen waarin sfeerbeelden van oud Nunspeet terugkomen. Beleving, service en kwaliteit zijn de belangrijkste kernwoorden. De nieuwe brasserie zal beschikbaar zijn voor de individuele hotelgasten en voor gasten van buitenaf. De eigen entree, de warme en sfeervolle look & feel en de laagdrempeligheid zullen er aan bij dragen dat dit de nieuwe hotspot van Nunspeet zal worden. Brasserie 14 eind mei 2016 openen.

*Pannenkoekenhuis De Boskabouter*
Op het 2ha tellende terrein zal een nieuw pannenkoekenhuis gebouwd worden. De bouw is reeds gestart. Een prachtige houten bouw met een geweldig uitzicht op de bosrand. Het bijbehorende terras ligt de gehele dag in de zon. Het pannenkoekenhuis krijgt een ontspannen, natuurlijke en comfortabele sfeer mee. Ook hier zal de beleving centraal staan. Zo is er voor de kinderen veel te doen. Er zal een kinderspeelweide komen, een dierenweide en een skelterbaan. Het pannenkoekenhuis zal een grote focus hebben op gezinnen. De opening zal in juni 2016 zijn.

*Nunspeet Uit De Kunst!*
De Veluwe staat bekend om de prachtige natuur, de rust en de ruimte. De locatie van het hotel is daarom perfect. Gelegen aan de bosrand en op loopafstand van het gezellige centrum. Nunspeet profileert zich met het thema Uit De Kunst! De gemeente heeft een rijke historie wat betreft kunstschilders die er hebben gewerkt of gewoond. Bekende namen zijn o.a. Chris ten Bruggenkate, Jos Lussenburg en Ben Viegers. De Hoeve van Nunspeet zal lokale samenwerkingen gaan opzoeken om dit thema nog meer uit te kunnen dragen naar haar gasten.

~Thijs Jacobs~


Overig nieuws