Nieuwe websites, nog meer mogelijkheden

13 juni 2012
Nieuwe websites, nog meer mogelijkheden

Met gepaste trots laten we u weten dat onze nieuwe websites online zijn. Nog overzichtelijker, nog mooier en met bijzonder veel nieuwe mogelijkheden, zoals het plaatsen van filmpjes, koppelingen met social media en een helder overzicht van het best gelezen en laatste nieuws.
Al onze horecavakbladen - Lunchroom, Hospitality Management, De RestaurantKrant, De CaféKrant en Bed & Breakfast - hebben een eigen nieuwssite met achtergronden, nieuws, dossiers, aanbod van vastgoed, gratis downloads, tools, vacatures en nog veel meer. Iedere website biedt de lezer de kans om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en wekelijks bereiken wij op deze manier nog eens duizenden horeca-ondernemers. Naast het bereik van onze horecavakbladen (meer dan 30.000 lezers!), levert dit een enorm potentieel op voor u.

*Wat is er nieuw?*
Sinds kort hebben wij de vastgoedmodule op iedere website staan. Hier kan men vastgoed plaatsen dat te koop of te huur is. Profiteer van deze service en plaats uw objecten gratis (dat kan nu nog). Ook adverteerders kunnen een filmpje plaatsen. Dat kan bij de eigen Preferred Supplier pagina of zelfs op de homepage. Kijk bijvoorbeeld eens op "www.hospitality-management.nl":http://www.hospitality-management.nl en bekijk de video's rechtsonderaan de pagina.

Ook columns plaatsen wij door op de homepage en zowel de vacatures als eerder verschenen uitgaven van het vakblad zijn overzichtelijk weergegeven. Kortom: meer informatie, overzichtelijker weergegeven en moderne koppelingen.

Overig nieuws