Nonius technologie voor uw gasten

1 november 2015
Nonius technologie voor uw gasten

Nonius ontwikkelt technologie en digitale diensten zodat organisaties in de hospitality-industrie hun gasten een uitstekende ervaring kunnen
bieden. We bieden communicatie, infotainment, entertainment, multimediaoplossingen en diensten voor hotels, zorg, vakantieparken en scheepvaart. Het bedrijf is gespecialiseerd in internettoegang (HSIA), Wi-Fi, interactieve TV, IPTV-technologie, digital signage, IP-telefonie, content en de ontwikkeling van mobiele apps voor Android en iOS.

Nonius voorziet meer dan 110.000 kamers van technologie; in Europa, Amerika, Afrika en het Midden-Oosten, waaronder internationale ketens, zoals: Accor, Starwood, IHG, Marriott, Hilton, Corinthia, Meliá, Wyndham, Uniworld, Viking Cruises, , Pestana, Tivoli, en Sana. Nonius is lid en partner van brancheorganisatie Hotel Technology Next Generation (HTNG) en is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008.

*NONIUS.HSIA internettoegang en Wi-Fi*
Nonius' oplossing voor internettoegang zorgt voor een snelle en veilige internetverbinding in het hele hotel via Wi-Fi of kabel. Dit zeer betrouwbare HSIA systeem laat gasten naadloos verbinden via elk mobiel apparaat, zoals laptops, smartphones en tablets. Hotels staan vrij om hun diensten en business modellen aan te passen op het gebied van bandbreedte, traffic of tijd. om aan het profiel van het hotel of de gasten te voldoen. Daarbij zijn de inkomsten exclusief voor het hotel en niet een derde partij. De aanpasbare login portal is ontworpen om de essentie en de branding van het hotel weer te geven terwijl tegelijk de belangrijkste hoteldiensten gepromoot kunnen worden.



*NONIUS.TV interactieve TV*
De interactieve TV oplossing van Nonius biedt een unieke gastervaring. Het combineert meerdere entertainmentopties met de toegang tot hoge kwaliteit content. Gasten krijgen toegang tot TV kanalen, Video on Demand, internet, games, informatie, promoties en teleshopping. De oplossing kan volledig worden gepersonaliseerd in de huisstijl van de klant en vormt zo een uitstekende tool om met gasten te communiceren, hoteldiensten te promoten en inkomsten te genereren tegen lage kosten.

*Producten*
NONIUS.TV Interactieve TV, IPTV, Satelliet ontvangstsystemen,
Hospitality TV; LG, Samsung, Philips, Loewe, Bang & Olufsen.
NONIUS.HSIA Veilige internettoegang en beheer van uw Wi-Fi netwerk.
NONIUS.WIFI Oplossingen voor een hoge kwaliteit Wi-Fi signaal in de hotelkamers, openbare ruimtes en backoffice.
NONIUS.VOIP Telefonie over IP specifiek voor hotels.
NONIUS.SIGNAGE Digital Signage voor lobby, restaurant, bar etc.
NONIUS.APPS Hotel App voor iOS en Android smartphone/tablet van de gast.
NONIUS.CONTENT Video on Demand, Canal Digitaal en Premium TV zenders.
NONIUS.SUPPORT Onderhoud en services met 24/7/365 support .


*Bedrijfsgegevens*
Nonius Hospitality Technology Europe
Versterkerstraat 3, Almere
1322AN Almere

Telefoon: 036 547 50 30
E-mailadres: "nonius@noniussoftware.com":mailto:nonius@noniussoftware.com
Website: "www.noniussoftware.com":http://www.noniussoftware.com


*Key Words*
TV, Wi-Fi, HSIA, HotelTV, App, Signage, Internet, wifi, TV systeem, interactieve TV, iTV, Televisie, gasten internet, netwerk, IP, IPTV, lobby PC, internet toegang, AppleTV, iOS, Android, MiraCast, Screen Sharing, AP, access point, iPad, iPhone, Apple, support, Room Management, RMS, CRS, PMS, integratie, software,VoIP, PBX, IP-PBX, preferred hotel supplier

~PreferredHotelSuppliers~

Overig nieuws