Novotel Breda gerenoveerd

11 februari 2014
Novotel Breda gerenoveerd

Novotel Breda heeft haar compleet vernieuwde begane grond in gebruik genomen. Tijdens de renovatie, die een ruime maand heeft geduurd, zijn de receptie, de lobby en het restaurant
vernieuwd.

Ronald Slomp, general manager van het hotel: “Ik ben zeer trots dat Accor Hotels besloot om te investeren in Novotel Breda. De afgelopen twee maanden heeft ons hele team heel hard gewerkt en we zijn allemaal zeer trots op het eindresultaat. Deze grondige metamorfose geeft het hele team nieuwe energie. De nieuwe stijl is precies wat we voor ogen hadden.”

*Comfort en connectiviteit*
Novotel staat voor comfort en connectiviteit en alle ruimtes zijn daarom voorzien van modern design, goede aansluitingen voor mobiele apparatuur en gratis wifi. Het resultaat is naar zeggen van het hotel een frisse, lichte en open indeling met hedendaagse kleuraccenten.

*F&B-concepten*
In de bar staan verschillende comfortabele stoelen en diverse faciliteiten voor de vergadergast zijn vernieuwd waaronder de break-out ruimte met koffiecorner. U R B N Food & Drink staat voor een ongecompliceerde en ontspannen Novotel ervaring. Het menu biedt een grote keuzevrijheid waarbij de gast gerechten en smaken kan combineren.

*Voor kinderen*
De kinderspeelhoek is onderdeel van het Family&Novotel concept waarbij kinderen speciale gasten van het hotel zijn. De speelhoek combineert educatief spelen, zoals bouwen met Kapla, met de Barbapapa-nostalgie.

*Geheim buitenbad*
Naast de vernieuwde ruimtes biedt Novotel Breda de vertrouwde faciliteiten, waaronder het best bewaarde geheim van Breda; het mooie buitenzwembad met ruime tuin en terras.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws