Nu ook digitaal: de gloednieuwe Hospitality Management

Auteur: Redactie
23 februari 2022
Nu ook digitaal: de gloednieuwe Hospitality Management

Hij valt een dezer dagen bij iedere hotelier in de brievenbus, maar voor iedere hotelprofessional die niet kan wachten, hebben we de hagelnieuwe Hospitality Management in z'n volledigheid online gezet. Kosteloos te downloaden, door te bladeren en uitvoerig te lezen.  

Je leest onder andere een uitgebreid interview met Corina Waaijer, oprichtster van Fine Hotels & Suites. Zij opent de aankomende jaren twee bijzondere hotels in monumentale panden.

Alexander Kluit legt in een diepte-interview uit hoe hij als managing director van Leonardo Hotels de lockdowns beleefde en hoe hij achter de schermen werkte aan de positionering van 'zijn' keten. 

Nieuw in deze eerste editie is ‘Het Dossier’. In iedere editie van Hospitality Management focust de redactie zich op één aspect binnen de hotellerie. In deze editie ligt de focus op alle betalingen die binnen en buiten de hotelmuren worden gedaan. Wat kan een PMS beteken in de betaalstructuren? Wat kosten creditcardtransacties voor een hotelier? Welke rol speelt cash nog? Hoe voorkom je fraude en zijn hotels wel goed genoeg beveiligd tegen een cyberaanval? Je leest het allemaal in ‘Het Dossier’.

Verder introduceert Mehrsa Ghadiri zich als nieuwe columniste en motiveert Roberto Payer waarom hij na ruim 50 jaar stopt in de hotellerie. Alhoewel, stopt....? Nieuwsgierig? Download dan volledig kosteloos de eerste Hospitality Management van dit jaar!

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws