Je hebt gezocht op: Mehrsa Ghadiri

Column Mehrsa Ghadiri: Confronterend dineren
19 april 2024Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: Confronterend dineren

In het culinaire landschap tekent zich een trend af die de grenzen van traditioneel dineren verlegt, ook wel ‘confronterend dineren’, nose...

Dit leest u in de nieuwste uitgave van Hospitality Management: Homey Housing en Bastion Hotels
29 februari 2024Nieuws

Dit leest u in de nieuwste uitgave van Hospitality Management: Homey Housing en Bastion Hotels

In de komende dagen valt bij iedere hotelier van Nederland de, gloednieuwe, februari-editie van Hospitality Management op de deurmat. Met deze keer op...

Column Mehrsa Ghadiri: Welkom in het jaar van hartige cocktails
6 februari 2024Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: Welkom in het jaar van hartige cocktails

In de jaren 90 werd de cocktailindustry gedomineerd door zoete, felgekleurde drankjes. De jaren 2000 leunden op klassiekers zoals Old Fashioned, Sazer...

Jaaroverzicht 2023: Dit is het best gelezen in 2023. Wat viel op?
19 december 2023Nieuws

Jaaroverzicht 2023: Dit is het best gelezen in 2023. Wat viel op?

In dit feestelijke overzicht duiken we in de meest opmerkelijke momenten van het afgelopen jaar. We blikken terug op de best gelezen artikelen, onthul...

Column Mehrsa Ghadiri: Fooiflatie
17 november 2023Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: Fooiflatie

Europeanen vonden de fooiencultuur in de VS altijd al extreem, maar nu vinden ook steeds meer Amerikanen dat het geven van, of meer het vragen om,&nbs...

Inschrijving F&B Professional of the Year 2024 geopend
6 november 2023Nieuws

Inschrijving F&B Professional of the Year 2024 geopend

Jaarlijks organiseert de AF&BM, een netwerk voor F&B-professionals, de verkiezing F&B Professional of the Year. U kunt bekenden of uzelf i...

Column Mehrsa Ghadiri: Op de 120e verdieping van het J Hotel Shanghai Tower
4 oktober 2023Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: Op de 120e verdieping van het J Hotel Shanghai Tower

Wat ik zo leuk vind aan de restaurantbranche is dat het voortdurend evolueert en grenzen blijft verleggen. Tegenwoordig draait alles om de ‘ulti...

Column Mehrsa Ghadiri: Wat oud is, is weer nieuw!
26 april 2023Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: Wat oud is, is weer nieuw!

Sommige culinaire trends komen en gaan, terwijl andere een vaste waarde worden. Een concept dat al eeuwenlang deel uitmaakte van onze industrie, maakt...

Column Mehrsa Ghadiri: New York Happy Meal
30 maart 2023Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: New York Happy Meal

Het is vrijdagavond en ik draai weer eens avondje mee in de bar. Links en rechts hoor ik gasten Martini’s bestellen en verbaasd kijk ik naar taf...

Column Mehrsa Ghadiri: Reserveren 2.0
11 januari 2023Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: Reserveren 2.0

Wil je een reservering maken voor vrijdagavond? Het restaurant heeft waarschijnlijk inmiddels een wachtlijst van honderden gasten. De vraag naar uit e...

Naomi Bormans is de F&B Professional of the Year 2023
8 januari 2023Nieuws

Naomi Bormans is de F&B Professional of the Year 2023

De titel F&B Professional of the Year 2023 is gewonnen door Naomi Bormans, Food & Beverage Operations manager bij Château St. Gerlach. D...

Download nu de nieuwste Hospitality Management
23 december 2022Nieuws

Download nu de nieuwste Hospitality Management

De oplettende hotelier heeft 'm al op de deurmat of in de brievenbus gevonden. De nieuwste Hospitality Management is uit, zo vlak voor de feestdag...

Dit zijn de finalisten die strijden om de titel: 'F&B Professional of the Year 2023'
15 december 2022Nieuws

Dit zijn de finalisten die strijden om de titel: 'F&B Professional of the Year 2023'

Het is bekend wie er gaan strijden om de titel F&B Professional of the Year 2023. De winnaar wordt op 7 januari 2023 tijdens het jaarlijkse gala v...

Column Mehrsa Ghadiri: Jazz Capital of America
4 november 2022Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: Jazz Capital of America

In september is New York gastvrouw van een aantal grote events, waaronder de US Open, Fashion week en UN General Assembly. Ook voor hotels een mooie,...

Column Mehrsa Ghadiri: Menu-engineering
1 juli 2022Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: Menu-engineering

Ik was bezig met het lezen van reviews en zo kwam ik op het volgende onderwerp voor mijn column.  We krijgen steeds vaker feedback waarin de gast...

Column Mehrsa Ghadiri: Het nieuwe recruiten
8 april 2022Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: Het nieuwe recruiten

Een aantal maanden geleden nam ik voor het eerst een paar dagen vrij voor een bruiloft in het buitenland en ik ging weg met een schuldgevoel. Ook ik h...

Aukje van Dongen nieuwe voorzitter AF&BM
16 maart 2022Nieuws

Aukje van Dongen nieuwe voorzitter AF&BM

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) heeft een fonkelnieuwe voorzitter. De F&B Director van het NH Collection Amsterd...

Column Mehrsa Ghadiri: Op een dag...
8 maart 2022Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: Op een dag...

Halverwege januari liep ik weer eens door de lege straten van Amsterdam, waar het normaal gesproken wemelt van wandelende mensen en fietsers. Ik wilde...

Nu ook digitaal: de gloednieuwe Hospitality Management
23 februari 2022Nieuws

Nu ook digitaal: de gloednieuwe Hospitality Management

Hij valt een dezer dagen bij iedere hotelier in de brievenbus, maar voor iedere hotelprofessional die niet kan wachten, hebben we de hagelnieuwe Hospi...

Dit lees je in de gloednieuwe Hospitality Management
20 februari 2022Nieuws

Dit lees je in de gloednieuwe Hospitality Management

Deze week valt de eerste Hospitality Management van dit jaar bij iedere hotelier op de mat. Een bijzondere editie die vol staat met ambitieu...

Mehrsa Ghadiri nieuwe columniste Hospitality Management
12 januari 2022Nieuws

Mehrsa Ghadiri nieuwe columniste Hospitality Management

Mehrsa Ghadiri, in 2021 door de AF&BM verkozen tot F&B Professional of the Year, is de gloednieuwe columniste van Hospitality Management. Maan...

Mehrsa Ghadiri is F&B Professional of the Year
18 september 2021Nieuws

Mehrsa Ghadiri is F&B Professional of the Year

Tijdens een feestelijke avond in het Muntgebouw in Utrecht, ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de AF&BM (hét netwerk voor F&...

“Je moet in beweging blijven”
15 april 2021Nieuws

“Je moet in beweging blijven”

Tweesterrenchef Syrco Bakker (Pure C), operationeel directeur Luuk Rijnders (De Kazerne, rechts op de foto) en Mehrsa Ghadiri (F&B-Manager INNSiDE...

Dit lees je in de gloednieuwe Hospitality Management
11 april 2021Nieuws

Dit lees je in de gloednieuwe Hospitality Management

Een bijzonder speciale editie van Hospitality Management valt over een aantal dagen bij iedere hotelier op de mat. Ewout Hoogendoorn – al jaren...

Finalisten F&B Professional of the Year verkiezing bekend
29 januari 2021Nieuws

Finalisten F&B Professional of the Year verkiezing bekend

Ieder jaar gaat de AF&BM, hèt netwerk voor F&B professionals, op zoek naar de F&B Professional of the Year. Dit is die hospitality...

Wie wint de F&B-professional of the Year '21 award?
12 januari 2021Nieuws

Wie wint de F&B-professional of the Year '21 award?

Het zijn b(iz)arre tijden voor de hospitality branche en voor de Food & Beverage management professionals die werkzaam zijn in deze mooie en dynam...