Inschrijving F&B Professional of the Year 2024 geopend

Auteur: Redactie
Awards 6 november 2023
Inschrijving F&B Professional of the Year 2024 geopend De uitreiking van F&B Professional of the Year 2023 begin dit jaar

Jaarlijks organiseert de AF&BM, een netwerk voor F&B-professionals, de verkiezing F&B Professional of the Year. U kunt bekenden of uzelf inschrijven tot 9 december.

Voorzitter Aukje van Dongen: "Wij zijn op zoek naar dé F&B professional die onder de huidige uitdagende omstandigheden laat zien onvermoeibaar, creatief, gemotiveerd, wendbaar, ondernemend en loyaal aan de branche te zijn.”

Voor wie

Deze F&B professional werkt in de hospitality, heeft een beslissingsbevoegde positie en is verantwoordelijk voor het aansturen van zijn of haar team. Daarnaast is de F&B Professional steengoed in wat hij of zij doet, heeft een duidelijke visie, aantoonbare successen behaald en weet zijn of haar team dag in en dag uit weer te motiveren. Je hoeft geen lid te zijn van de AF&BM om mee te doen aan deze wedstrijd. Afgelopen jaren wonnen: Naomi Bormans (food & beverage operations manager bij Chateau St Gerlach), Mehrsa Ghadiri (food & beverage manager bij Innside by Mélia) en Agnes Raggers (food & beverage manager bij Mooirivier Hotel & Congres)

Waarom meedoen

Naast eeuwige roem, een mooie trofee, media-aandacht zal er ook een culinaire prijs worden aangeboden aan de winnaar. Dit is uw kans om het prachtige vak in de spotlights te zetten én een mooie rol te vervullen als ambassadeur van het AF&BM netwerk.

Inschrijven

U kunt collega's, bekenden of uzelf nomineren tot 9 december via info@afbm.nl.

Hoe de competitie werkt:

·         T/m 9 december: inschrijving geopend.
·         Uit de inschrijvingen komt een long list van alle genomineerden.
·         Van 10 december t/m 12 januari kan er gestemd worden.
·         12 januari: de top drie wordt bekendgemaakt.
·         19 januari: jurybezoeken bij de finalisten.
·         27 januari: tijdens het AF&BM jaargala wordt de winnaar bekendgemaakt

De jury bestaat uit: 

·         Maarten Wessels (Wessels Trainingen)
·         Maaike de Reuver (Food Inspiration)
·         Iris Kranenburg (Entree Magazine)
·         Paul Sprakel (Hospitality Management)
·         Demian van der Reijden (Misset Horeca)

Over de AF&BM

Al ruim 30 jaar is de AF&BM (Association of Food & Beverage Management) een netwerk om F&B-professionals verder te ontwikkelen en te inspireren. De AF&BM organiseert inspirerende bijeenkomsten en evenementen op bijzondere locaties door het gehele land. De vereniging telt ruim honderd leden, twintig partners en diverse netwerkpartners. Jaarlijks organiseren ze vijf themabijeenkomsten met netwerkborrels, een social event, een partnerdag en het jaargala met de verkiezing van de F&B Professional of the Year.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws