Dit leest u in de nieuwste uitgave van Hospitality Management: Homey Housing en Bastion Hotels

Auteur: redactie
Uitgave 29 februari 2024
Dit leest u in de nieuwste uitgave van Hospitality Management: Homey Housing en Bastion Hotels

In de komende dagen valt bij iedere hotelier van Nederland de, gloednieuwe, februari-editie van Hospitality Management op de deurmat. Met deze keer op de cover: Ali Abbach, director of short stay bij Homey Housing.

De Haagse ondernemer heeft met zijn bedrijf zowel short als long stay-objecten in beheer. Als director of short stay houdt Abbach zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling en exploitatie van aparthotels in en rondom Den Haag. Het doel voor 2024 is duidelijk: groei, waarbij de concurrentie met traditionelere hotels niet uit de weg wordt gegaan.

Ook aan het woord komt Dave Pieters, CEO van Bastion Hotels. De bestuurder deed in het verleden ruime ervaring op in de retailsector bij bedrijven als Aldi, Albert Heijn en Nike en nam in mei vorig jaar de dagelijkse leiding van Bastion over van Maik Willems. Pieters heeft sindsdien in korte tijd de hotellerie leren kennen: “Ik ga bijna iedere avond na kantoortijd naar een ander Bastion Hotel. Dan zitten onze bars vol en praat ik met gasten.”

Hotelaanvraagpauze Haarlem en dossier Hotel & Energie

Verder leest u over de overwegingen van de gemeente Haarlem bij het verlengen van de hotelaanvraagpauze en wordt in ons dossier een blik geworpen op de energiemarkt voor hoteliers. Marianne Langeveld van Boutique Hotel Texel en Arthur van den Berg van Strandhotel Zoomers leggen uit hoe zij hun hotels energieneutraal hebben gemaakt. Hoogleraar Annelies Huygen geeft op haar beurt aan waarom netcongestie ook positief kan uitpakken.

Anne-Sophie van der Pligt wordt geportretteerd in de rubriek Jong & Ambitieus en vertelt over haar ervaringen als sales & MICE executive bij vijfsterrenhotel superior hotel Botanic Sanctuary Antwerp. Ook zijn onze columnisten Ewoud Hoogendoorn, Sander Allegro en Mehrsa Ghadiri weer vlijmscherp.

Kortom: houd de brievenbus in de gaten of download de digitale editie van Hospitality Management hier.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws