Wie wint de F&B-professional of the Year '21 award?

12 januari 2021 | Redactie

Het zijn b(iz)arre tijden voor de hospitality branche en voor de Food & Beverage management professionals die werkzaam zijn in deze mooie en dynamische gastvrijheidsindustrie. Deze tijd zorgt voor ongekende uitdagingen, waarbij het vasthouden van positieve energie en het inzetten van out-of-the-box creativiteit en ondernemerschap van groot belang zijn.

Wie is dé F&B professional die zich onder deze moeilijke omstandigheden niet uit het veld laat slaan en die zijn/haar team onvermoeibaar blijft steunen, motiveren en enthousiasmeren?

Tien genomineerden

Ieder jaar gaat de AF&BM, hét netwerk voor F&B professionals, op zoek naar de F&B Professional of the Year. De afgelopen maanden heeft het netwerk, met behulp van de mediapartners, opgeroepen tot het nomineren van vakgenoten. Uit de ingezonden nominaties hebben het AF&BM bestuur en de jury, op basis van de gegeven motivaties, tien genomineerden geselecteerd die vanaf vandaag met elkaar de verkiezingsstrijd aan gaan. De genomineerden in willekeurige volgorde zijn:

Magda Kaminska | F&B manager Park Centraal | Amsterdam 

Yoran Shukrula | F&B manager | Apollo Hotel - The Harbour Club | Vinkeveen

Mehrsa Ghadiri | Pre-opening F&B manager |  Innside by Meliá / Amsterdam

Kaja Bootsman | Restaurant manager | Bar Kantoor (Conscious Hotels)

Janiek Koolen | F&B manager | Hutten Catering | Prinses Máxima Centrum

Yvo Kwak | F&B manager | Culinair landgoed Parc Broekhuizen | Leersum

Koen van der Plank | Operations manager | Hotel Nobel | Ameland

Roel Oostrum | Executive chef | Blooming bedrijvengroep / Bergen

Johannes van der Kooi | F&B manager | Hotel Jakarta | Amsterdam

René Brienen | Chefkok/eigenaar | Restaurant Brienen aan de Maas * | Well

Stem nu!

Bekijk hier de profielen van de genomineerden en stem op jouw favoriet. De stembus blijft open tot 29 januari. Daarna worden de stemmen geteld. De drie genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de finale.

De finale

Op 5 februari presenteren de finalisten zich aan de vakjury. Dit gebeurt tijdens een LIVE uitzending vanuit Studio AF&BM in Ede. Natuurlijk zal de jury bij de beoordeling van de finalisten deze keer extra aandacht hebben voor het ondernemerschap onder de huidige moeilijke omstandigheden. Hoe creatief, wendbaar en slagvaardig zijn de professionals? En hoe hebben zij dit de afgelopen periode laten zien? Direct aansluiten op de finale beslist de jury wie de titel “F&B Professional of the Year” verdient en zal de bijbehorende award worden uitgereikt aan de winnaar.

De vakjury bestaat dit jaar uit:

Maarten Wessels – Wessels Trainingen

Iris Kranenburg – Entree Magazine

Paul Sprakel – Hospitality Management

Demian van der Reijden – Misset Horeca

Maaike de Reuver – Food Inspiration

Agnes Raggers – Mooirivier Hotel en Congres – F&B Professional of the Year ‘20

www.afbm.nl

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Ondernemen
Jonge Honden: Michelle Zandbergen ziet eerste hotel niet als eindstation

De hotellerie is net als iedere andere branche. Veteranen vertrekken en jong ambitieus talent staat te trappelen om hun ontwikkelde visie uit te rollen. Hoe kijkt de jonge generatie hotelmanagers tegen deze dynamische branche aan? In de serie Jonge Honden portretteert Hospitality Management jonge ho ...

Tech Longread
Kunstmatige intelligentie in de hotellerie (deel 2)

Veel horecamanagers erkennen de potentie van kunstmatige intelligentie voor hun bedrijfstak, maar zijn terughoudend bij het daadwerkelijk implementeren ervan, zo schreven wij onlangs op deze website. Ze twijfelen welke toepassing het beste past bij hun bedrijfsmodel of concept en hebben niet alti ...

Hotelketens Internationaal
Faena en Accor gaan wereldwijde samenwerking aan

Faena, een van 's werelds meest invloedrijke merken in de luxe levensstijl en horeca-industrie, en Accor, een toonaangevende hospitalitygroep met een uitgebreide merkenportefeuille en meer dan 5.000 accommodaties in 110 landen, zijn een samenwerking aangegaan om het Faena merk uit te breiden naa ...

Achtergronden Internationaal
Amsterdams gezin haalt anderhalve ton op voor de realisatie van hotel op Sardinië

De ondernemers achter Soul Valley hebben inmiddels ruim 150.000 euro opgehaald dankzij een crowdfunding via het platform CrowdAboutNow. Hiermee is het minimale streefbedrag behaald en wordt het conscious hotel volledig duurzaam gebouwd en ingericht. Daarmee gaat hun droom om een plek te creëren ...

Hotel & Recht
Huurrecht en onvoorziene omstandigheden; 3 uitspraken

Na de eerste lockdown en reeks van daaropvolgende procedures tussen huurders en verhuurders, bespraken wij in ons artikel van augustus 2020 een kort geding vonnis van de rechtbank Amsterdam. Kortgezegd oordeelde de rechter daarin voorlopig – en grotendeels in lijn met de overige uitspraken to ...

Economie Corona
Swissôtel op Damrak dwingt huurkorting af

Het Swissôtel op het Amsterdamse Damrak dwingt bij rechter 50 procent huurkorting af, zo lezen we op de website van het Parool. Het hotel telt 114 kamers en een restaurant. De huur bedraagt jaarlijks ruim één miljoen euro. Het hotel stelt dat het hard wordt getroffen door de coro ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: