Wie wint de F&B-professional of the Year '21 award?

12 januari 2021 | Redactie

Het zijn b(iz)arre tijden voor de hospitality branche en voor de Food & Beverage management professionals die werkzaam zijn in deze mooie en dynamische gastvrijheidsindustrie. Deze tijd zorgt voor ongekende uitdagingen, waarbij het vasthouden van positieve energie en het inzetten van out-of-the-box creativiteit en ondernemerschap van groot belang zijn.

Wie is dé F&B professional die zich onder deze moeilijke omstandigheden niet uit het veld laat slaan en die zijn/haar team onvermoeibaar blijft steunen, motiveren en enthousiasmeren?

Tien genomineerden

Ieder jaar gaat de AF&BM, hét netwerk voor F&B professionals, op zoek naar de F&B Professional of the Year. De afgelopen maanden heeft het netwerk, met behulp van de mediapartners, opgeroepen tot het nomineren van vakgenoten. Uit de ingezonden nominaties hebben het AF&BM bestuur en de jury, op basis van de gegeven motivaties, tien genomineerden geselecteerd die vanaf vandaag met elkaar de verkiezingsstrijd aan gaan. De genomineerden in willekeurige volgorde zijn:

Magda Kaminska | F&B manager Park Centraal | Amsterdam 

Yoran Shukrula | F&B manager | Apollo Hotel - The Harbour Club | Vinkeveen

Mehrsa Ghadiri | Pre-opening F&B manager |  Innside by Meliá / Amsterdam

Kaja Bootsman | Restaurant manager | Bar Kantoor (Conscious Hotels)

Janiek Koolen | F&B manager | Hutten Catering | Prinses Máxima Centrum

Yvo Kwak | F&B manager | Culinair landgoed Parc Broekhuizen | Leersum

Koen van der Plank | Operations manager | Hotel Nobel | Ameland

Roel Oostrum | Executive chef | Blooming bedrijvengroep / Bergen

Johannes van der Kooi | F&B manager | Hotel Jakarta | Amsterdam

René Brienen | Chefkok/eigenaar | Restaurant Brienen aan de Maas * | Well

Stem nu!

Bekijk hier de profielen van de genomineerden en stem op jouw favoriet. De stembus blijft open tot 29 januari. Daarna worden de stemmen geteld. De drie genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de finale.

De finale

Op 5 februari presenteren de finalisten zich aan de vakjury. Dit gebeurt tijdens een LIVE uitzending vanuit Studio AF&BM in Ede. Natuurlijk zal de jury bij de beoordeling van de finalisten deze keer extra aandacht hebben voor het ondernemerschap onder de huidige moeilijke omstandigheden. Hoe creatief, wendbaar en slagvaardig zijn de professionals? En hoe hebben zij dit de afgelopen periode laten zien? Direct aansluiten op de finale beslist de jury wie de titel “F&B Professional of the Year” verdient en zal de bijbehorende award worden uitgereikt aan de winnaar.

De vakjury bestaat dit jaar uit:

Maarten Wessels – Wessels Trainingen

Iris Kranenburg – Entree Magazine

Paul Sprakel – Hospitality Management

Demian van der Reijden – Misset Horeca

Maaike de Reuver – Food Inspiration

Agnes Raggers – Mooirivier Hotel en Congres – F&B Professional of the Year ‘20

www.afbm.nl

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Hotelketens
Egeria neemt meerderheidsbelang in Fletcher Hotels, vizier op internationale groei

Vandaag hebben de aandeelhouders van Fletcher Hotels een meerderheidsbelang verkocht aan de Amsterdamse investeringsmaatschappij Egeria. NIBC en Xead verkopen beide hun minderheidsbelang, het management van Fletcher blijft aan als aandeelhouder. Met de hands-on betrokkenheid en de ervaring met in ...

Inge van de Ven is trots op haar pas geopende hotel

Inge van de Ven, eigenaresse van het op 12 april geopende Hotel Flora Batava in Nieuwersluis, aan de rand van Breukelen, is trots op haar hotel. Alhoewel het uitdagende tijden zijn binnen onze branche, is ze optimistisch gestemd. “Zaterdag beleefden we onze eerste drukke dag, met 27 van de 45 ...

Interview Longread
Interview: moeders en dochters in familiehotels

Familiehotels. Je zou ze bijna vergeten tussen al het geweld van de aankondigingen die de grote hotelketens doen. De ene keten introduceert een nieuw merk, terwijl een andere keten zich gaat richten op ‘long stay’ of het aanbieden van werkplekken. Tegelijkertijd zijn familiehotels de dri ...

Corona
Terrassen per 28 april (beperkt) open

De terrassen gaan weer beperkt open. Na maanden van lockdown mogen horecaondernemers per 28 april weer gasten op hun terrassen ontvangen tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Dat maakte demissionair premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Naast het (beperkt) openen van de terrassen wordt d ...

Drinks Corona
Grote bierbrouwers klaar voor herstart

Mocht vanavond bekend worden gemaakt dat de horeca de terrassen vanaf 28 april mag openen, zijn de grote bierleveranciers klaar om de horeca te voorzien van bier. Heineken laat tegenover persbureau ANP weten dat de brouwer ongeveer 8000 klanten heeft met een terras. Veel horecabedrijven spelen a ...

Columns
Leiderschap in onmogelijke tijden

Het is 05.30 uur. Ik zit te werken in een stil huis. Ik kan niet slapen, in mijn brein borrelt iets en dat moet eruit. Buiten is het nog donker, al zie ik de dag wel al voorzichtig duwen. Het zwart van de nacht wordt langzaam maar zeker donkerblauw en dat blauw wordt steeds lichter. Een merel fluit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: