Odyssey Hotel Group benoemt nieuwe CEO

Auteur: redactie
Personalia Hotelketens 3 juli 2024
Odyssey Hotel Group benoemt nieuwe CEO

Odyssey Hotel Group heeft Gonzalo Carpintero Navarro met ingang van 13 juni aangesteld als CEO. Met een indrukwekkende carrière in de hospitality-sector, en een bewezen staat van dienst in het stimuleren van groei en innovatie, staat Carpintero klaar om Odyssey Hotel Group te leiden naar een nieuw tijdperk.

Carpintero brengt meer dan tien jaar ervaring in de hospitality-sector met zich mee, waarin hij leiderschapsrollen bekleedde bij verschillende hotelketens wereldwijd. Zijn expertise omvat operationeel management, strategische planning en verbetering van klantervaringen. Voorafgaand aan zijn nieuwe rol was hij vice president of operations voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij een vooraanstaande internationale hotelgroep, waar hij succesvol strategieën implementeerde die het marktaandeel en de gasttevredenheid aanzienlijk verhoogden.

In zijn nieuwe rol als CEO van Odyssey Hotel Group zal Carpintero zich richten op het bevorderen van de visie van het bedrijf om ongeëvenaarde hospitality ervaringen te bieden. Hij zal initiatieven leiden gericht op het uitbreiden van het portfolio van de groep, het verbeteren van operationele efficiëntie en het bevorderen van de cultuur, innovatie en duurzaamheid.

Carpintero spreekt zijn enthousiasme uit over zijn toetreding tot Odyssey Hotel Group: “Ik voel me vereerd om deze rol op me te nemen in zo'n cruciale tijd voor het bedrijf. Odyssey Hotel Group heeft een sterke reputatie en een toewijding aan het leveren van uitstekende gastervaringen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het getalenteerde team van Odyssey om voort te bouwen op dit fundament en samen nieuwe mijlpalen te bereiken.”

Odyssey Hotel Group, opgericht in 2012 in Nederland, omvat een portfolio van 21 hotels in 6 verschillende landen (Duitsland, Nederland, Spanje, België, Zweden en Finland) met meer dan 3.500 kamers binnen Europa, en 25 projecten momenteel in de pijplijn.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws