Ondernemer gezocht voor Kasteel Broekhuizen

28 april 2015
Ondernemer gezocht voor Kasteel Broekhuizen

Begin 2016 opent Kasteel Broekhuizen, een historisch landgoed op de Utrechtse Heuvelrug, haar deuren. Het landgoed omvat naast
het kasteel, een koetshuis, een oranjerie en een boerderij in karakteristieke stijl. Omgeven door een van de mooiste Engelse landschapstuinen van Nederland en gesitueerd in een zeer natuurrijke omgeving.

*Hotelfunctie*
Het landgoed zal volledig worden gerenoveerd en zal 27 luxe design hotelsuites bieden, en uit te breiden tot 45 hotelkamers. Daarnaast biedt het kasteel een gastronomisch restaurant (40-50 couverts) en diverse banqueting zalen. In het Koetshuis komt een grote partyzaal voor 350 personen en in de boerderij een tweede restaurant inclusief wijnbar, met bistronomie formule (100 zitplaatsen) gericht op het middensegment. Dit restaurant heeft tevens een groot terras met uitzicht op de biologische moestuin. Voor de exploitatie van Kasteel Broekhuizen zijn wij op zoek naar:
Ambitieuze ondernemer met voldoende ervaring in het hogere culinaire en hotelsegment, die zich voldoende heeft bewezen en toe is aan een nieuwe uitdaging en van dit landgoed een succes wil maken.



*Reageren*
Mocht u interesse hebben in deze uitdaging of meer informatie willen neem dan vrijblijvend contact op met "hansvanspronsen@spronsen.com":mailto:hansvanspronsen@spronsen.com of bel naar 071-5418867.

Overig nieuws