Ontmoeten centraal tijdens Horecava 2011

22 september 2010 |
Ontmoeten centraal tijdens Horecava 2011

Ruimte voor ontmoetingen en het uitwisselen van ervaringen. Dat is het uitgangspunt voor de make-over van de themawerelden tijdens de aanstaande editie van Horecava. Een van de grootste vakbeurzen voor horeca, catering en zorg in Nederland telt zes werelden, ieder gericht op een specifieke sector. Zo is er HOTEL voor hoteliers, MARKT voor restaurants en koks en NACHTLEVEN voor het uitgaanscircuit. Een inspirerende ambiance stimuleert ontmoetingen met collega’s, concurrenten en relevante leveranciers.

Ontmoetingskans
Voor exposanten bieden de werelden een grotere ontmoetingskans met potentiële klanten, meer promotiemogelijkheden en een VIP-treatment voor hun beste relaties. Nieuw is ook VAKPlaza. Na de geslaagde primeur van afgelopen editie zetten 8 brancheorganisaties op VAKPlaza het Nationaal Kampioenschap Horeca, een eigen stand én een inspirerend programma neer. Horecava 2011 vindt plaats van 10 t/m 13 januari 2011 in Amsterdam RAI.

Beurs bijna volgeboekt
Terwijl de plannen voor de werelden nu gelanceerd worden, is de vloer van Horecava al voor 85% gereserveerd. Vooral grotere merken en bedrijven met grotere stands hebben vroegtijdig ingetekend. Op de website van de beurs is een voorlopige deelnemerslijst en een impressie van de werelden te vinden.
Met de trein naar de RAI
Horecava 2011 is van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en alleen toegankelijk voor vakbezoek. Een entreebewijs kost 50 euro, op vertoon van een inschrijving van de Kamer van Koophandel. In de voorverkoop, vanaf 20 november op www.horecava.nl, kost een toegangsbewijs 35 euro. Voor slechts 7,50 euro extra reizen bezoekers met het NS-treinretour 2e klasse vanaf ieder station in Nederland naar het station Amsterdam RAI.

Wine Professional
Tijdens de eerste drie dagen van Horecava vindt in Amsterdam RAI het exclusieve wijnevenement Wine Professional plaats. Wine Professional kent een eigen toegangsbeleid. Meer informatie is te vinden op www.wine-professional.nl
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitma ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: