Op zoek naar de F&B-professional van 2013

28 oktober 2012
Op zoek naar de F&B-professional van 2013

De Association of Food & Beverage Management ("AF&BM":http://www.afbm.nl) start, in samenwerking met Hospitality Management, de zoektocht naar de F&B Professional of the Year 2013.
Wie wordt de opvolger van "Suzanne de Zwaan":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/suzanne-de-zwaan-fb-professional-van-2011/ (winnaar 2011) en "Reint van Rooij":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/reint-van-rooij-fb-professional-of-the-year/ (winnaar 2012)?

*Opgeven en stemmen*
Wie is volgens u de meest professionele F&B-eindverantwoordelijke van Nederland? Noteer op het "online invulformulier":http://www.khn.nl/afbm de naam, het bedrijf van de kandidaat en de reden waarom hij/zij (of wellicht uzelf) de winnaar zou moeten zijn van deze felbegeerde award. Uit alle inzendingen wordt een lijst van 10 kandidaten samengesteld. Deze lijst zal bekend worden gemaakt tijdens de AF&BM breakfastclub op dinsdag 4 december. Vervolgens kan er tussen 21 december en 7 januari gestemd worden via de website van Hospitality Management. Op woensdag 9 januari zullen de drie finalisten bekend worden gemaakt tijdens de HotelloTOP.

AF&BM Jaargala
De drie kandidaten met de meeste stemmen, geven vervolgens op donderdag 17 januari een presentatie aan een deskundige jury. Criteria waar de jury deze middag op zal letten zijn: Originaliteit & Innovatie, Personeelsbeleid en Duurzaamheid. Op zaterdag 19 januari 2013 zal de prijs tijdens het AF&BM Jaargala worden overhandigd. De locatie van de uitreiking is Hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam.

Naar het "invulformulier":http://www.khn.nl/afbm

*Op de foto:* De genomineerden van de editie 2012.

Overig nieuws