Opening Tulip Inn hotel Wenen

11 september 2012
Opening Tulip Inn hotel Wenen

Deze maand gaat het Tulip Inn hotel Wenen in Oostenrijk open. Oostenrijk is voor de hotelketen Louvre Hotels Group een belangrijke markt geworden.

*Erste Group Immorent AG*
Dit hotel komt recht tegenover het treinstation Wenen-Zuid en wordt ontwikkeld in een bestaand gebouw. Erste Group Immorent AG financiert de verbouwing. Het driesterrenhotel biedt 120 kamers en moet bereikbaar zijn via diverse soorten vervoer.

*Campanile en Première Classe*
Willemijn Geels, Development Director Noord- & Midden Europa: "Louvre Hotels Group is verheugd over het feit dat we dit hotel kunnen toevoegen aan ons Tulip Inn portfolio. Oostenrijk is een belangrijke markt voor ons en we zijn al in gesprek met andere hotels. Bovendien zijn wij nu locaties aan het bekijken in de hoofdstad van Oostenrijk voor de merken Campanile en Première Classe."

*Opening van 29 hotels*
Louvre Hotels Group heeft in de eerste helft van 2012 met de opening van 39 nieuwe hotels zijn offensieve strategie meer dan waargemaakt. Wereldwijd zijn er sinds januari meer dan 5.200 kamers bijgekomen. Louvre Hotels Group wil zijn doelstelling van 76 nieuwe hotels in 2012 waarmaken.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws