Opvolger Woltering bij The Grand is er

19 augustus 2013
Opvolger Woltering bij The Grand is er

Robert-Jan Woltering heeft tegenover radiozender BNR bekend gemaakt wie zijn opvolger is als general manager van Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. Het is Denis Dupart. De Fransman heeft
ervaring met het hotelmerk.

*Door en door*
Dupart komt over als hoteldirecteur van het Sofitel St. James in Londen. Naar zeggen van Woltering kent zijn opvolger het merk door en door, en heeft hij het Amsterdamse luxehotel al een tijd lang van dichtbij gevolgd. Onder meer als area director van Sofitel voor Groot-Brittannië en de Benelux. Dupart begon ooit zijn carrière in de hotellerie als chef-kok.

*Overstap*
Woltering wordt met ingang van eind augustus area general manager van Sofitel Germany en general manager van Sofitel Bayerpost in München.

*Expert aan het woord*
De redactie van Hospitality Management en De RestaurantKrant weet dat er steeds meer hoteliers met hernieuwde belangstelling naar het hotelrestaurant. En menig restaurateur realiseert kamers of suites bij zijn eetgelegenheid. Hotels en restaurants groeien naar elkaar toe. Waar kun je beter mijmeren over deze ontwikkeling dan in 'Bij Jef' op Texel? In Den Hoorn staat een prachtig hotel-restaurant (restaurant-hotel?) met acht kamers, een Michelinster en bovenal een ziel. In de septembereditie plaatsen we daarom een interview met Jef Schuur. De patron-cuisinier van Bij Jef op Texel is bij uitstek de gewezen persoon om over deze trend en de daarbij horende kansen en bedreigingen te spreken. Bij Jef is een prachtig restaurant-hotel (of is het een hotel-restaurant?) met een Michelinster, acht kamers, en bovenal een ziel.

De septembereditie van Hospitality Management verschijnt op 9 september en komt kort daarna online. De RestaurantKrant verschijnt 27 september in print en komt kort daarna online beschikbaar.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws