Oud hoofdkantoor KPN wordt Park Inn

21 november 2012
Oud hoofdkantoor KPN wordt Park Inn

Het voormalige hoofdkantoor van KPN in Amsterdam Sloterdijk wordt omgebouwd tot een hotel. De Carlson Rezidor Hotel Group maakt er een Park Inn by Radisson hotel van met 478 kamers.

*Gemeente blij*
"Een voornaam leegstaand kantoorgebouw in Amsterdam wordt hier omgetoverd tot hotel. Een belangrijke stap voor dit hele gebied, want het kan er een stuk levendiger door worden. En dat is de kant die we op willen met Sloterdijk. Ik ondersteun dit initiatief dan ook van harte." aldus Freek Ossel, Wethouder Westpoort van de gemeente Amsterdam.

*Aantrekkelijke hotelmarkt*
"Amsterdam is de derde hotelmarkt in Europa en erg aantrekkelijk voor zowel de zakelijke als de toeristische markt en dus een focusmarkt voor Rezidor. Het nieuwe Park Inn by Radisson ligt op een geweldig zichtbare locatie in Amsterdam West, op een paar minuten van zowel Schiphol als Amsterdam centrum en is uiterst geschikt voor congressen. Het hotel zal onze brand awareness in de Benelux verder versterken" zegt Kurt Ritter, President & CEO van Rezidor.

Park Inn by Radisson is de jonge en dynamische mid-market hotelformule van Rezidor met meer dan 160 Hotels in de EMEA-regio.

~Frank Lindner~

Overig nieuws