Persoonlijke tips van medewerkers NH Hotels voor binnenlandse reizen

Auteur: Redactie
Toerisme Hotelketens 4 mei 2021
Persoonlijke tips van medewerkers NH Hotels voor binnenlandse reizen

NH Hotel Group geeft het aankomende vakantieseizoen persoonlijke tips voor binnenlandse reizen. Een vakantie naar het buitenland is net als vorig jaar erg onzeker, veel mensen kiezen wederom voor een vakantie in eigen land. Om de Nederlandse reiziger te inspireren en te helpen met het ervaren van lokale bijzonderheden, geven hotelmedewerkers van NH Hotels hun meest persoonlijke vakantietips via het Nederlandse Facebook-kanaal.

Zeker zien, zeker doen, zeker proeven in Nederland

Aan de zomercampagne nemen hotels deel die zorgvuldig zijn uitgekozen op basis van ligging en omliggende activiteiten, waar men een heerlijke mini-vakantie of een weekend weg kan beleven. Gasten kunnen bijvoorbeeld kiezen tussen wakker worden met een prachtig uitzicht op zee in NH Zandvoort, genieten van een wandeling over de Veluwe tijdens een verblijf in NH Sparrenhorst of een bezoek brengen aan de Sint-Pietersberg, gecombineerd met een verblijf in NH Maastricht. Ter inspiratie geven medewerkers persoonlijke tips over wat hotelgasten zeker moeten zien, doen en proeven in de omgeving van het hotel om optimaal van de bestemming te genieten.

Bij de campagne horen ook een aantal aantrekkelijke voordelen, zoals een gratis ontbijt, gratis verblijf voor kinderen en een late check-out tot 17:00 uur. Bovendien kan de reservering tot 48 uur van tevoren gratis worden geannuleerd. De aanbieding is geldig voor verblijven tussen 14 juni en 5 september 2021. Leden van het NH Rewards-loyaliteitsprogramma ontvangen tot 10% extra korting.

Veilige mini-vakantie met ‘Feel Safe at NH’

NH Hotel Group heeft een aantal aanpassingen gemaakt in de operationele processen in de hotels om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers wereldwijd te waarborgen. Onder de maatregelen in het zogenoemde ‘Feel Safe at NH’ keurmerk vallen onder andere de digitalisering van hotel services, de aanpassing van desinfectieprocessen, het implementeren van sociale afstandsnormen en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheid staat dus te allen tijde voorop tijdens een mini-vakantie in een NH hotel, zonder in te leveren op de services en gastvrijheid.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws