Pickwick lanceert duurzame thee

2 juni 2010 |
Pickwick lanceert duurzame thee<

Pickwick introduceert vanaf 1 juni duurzaam gecertificeerde thee in de out-of-homemarkt. De theemaker presenteert nu twee gecertificeerde theevarianten: UTZ CERTIFIED® 100 x 2 gram English Tea Blend en de Pickwick English Tea Blend kubus. De lancering van deze twee productvarianten (de grootste producten van Pickwick op de out-of-homemarkt) is een primeur als het gaat om levering van duurzaam gecertificeerde UTZ CERTIFIED® thee. Pickwick haakt hiermee in op de toenemende behoefte van klanten om verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van duurzaamheid.

Duurzaam inkopen
Pickwick werkt actief aan de verduurzaming van haar productaanbod. Voor de inkoop van duurzame thee werkt het theemerk samen met UTZ CERTIFIED®, een internationaal erkend en leidend programma voor de duurzame teelt van thee, koffie en cacao. Met behulp van dit programma kan Pickwick, via moederbedrijf Sara Lee, in 2010 maar liefst 2.000 ton duurzaam gecertificeerde thee inkopen. Dat is een derde van alle thee die het bedrijf jaarlijks inkoopt voor de Europese markt.

Nienke Duimelaar

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Toerisme Coronacrisis
Boekingen in Nederland overtreffen het wereldgemiddelde

Nu overheden over de hele wereld hun beperkingen verder versoepelen, blijkt uit gegevens van SiteMinder, een platform voor het verwerven van gasten in de wereldwijde hotelindustrie, dat hoteliers niet langer hoeven te voorspellen hoe snel consumenten zullen handelen om te reizen na de COVID-19-pande...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Branded Content
Vind de route naar jouw gasten

Eindelijk, de restaurants gaan binnenkort weer open. Dat geldt ook voor veel hotels. Langzaam komt de Nederlandse gastvrijheidsindustrie weer tot leven. Wij zien ook weer een stijgende lijn in reserveringen, met name voor hotels buiten de grote steden. Voor alle hotels geldt dat slimme marketing een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: