Premier Suites Plus opent in juni 2020 in Amsterdam

4 maart 2020 | Noah Gerssen

PREM Hospitality, een dochteronderneming van PREM Group, is een prominente internationale hotel- en hospitalitymanagement groep. Het hoofdkantoor voor Continentaal Europa is gevestigd in Drongen (België). Zij zijn al geruime tijd een vooraanstaande pionier op het gebied van serviced apartments (zowel short- als longstay). In juni 2020 opent PREM Hospitality een nieuw hotel binnen hun eigen brand PREMIER SUITES (PLUS). Deze nieuwe vestiging wordt geopend in de Hourglass Building, gelegen op de Parnassusweg in het zakelijke hart van Amsterdam, de Zuidas.

Met dit hotel biedt PREM Hospitality een passend antwoord op de steeds groeiende vraag naar lange verblijfoplossingen in Amsterdam.

Tot rust komen in Hourglass

Wie als reiziger graag op zoek gaat naar bijzondere locaties voor één of meerdere overnachtingen, mag zich stilaan opmaken voor een verblijf in het splinternieuwe hotel van PREM Hospitality in de zakenwijk van Amsterdam.

Het gloednieuwe aparthotel PREMIER SUITES PLUS Amsterdam krijgt een bijzondere plaats in een bijzonder gebouw. Het hotel zal zijn gasten verwelkomen op de parterre van Hourglass waarna de gasten kunnen inchecken in de serviced appartments van de 12de tot de 16de etage.

Dit gebouw zal naar verwachting één van de meest iconische panden in Amsterdam worden, door zijn indrukwekkende vorm, de gebruikte materialen en uitgesproken architectuur.

PREMIER SUITES PLUS Amsterdam zal gaan beschikken over 88 luxe lofts met één slaapkamer, 26 appartementen met twee slaapkamers en één appartement met drie slaapkamers. Het hotel zal zich voornamelijk gaan richten op de zakelijke reiziger die op zoek is naar een comfortabel en ultramodern aparthotel voor middellange tot langere verblijven.

Accommodatie op topniveau, ongewoon design

Elk appartement wordt ingericht met een volledig uitgeruste keuken met combi-oven, kookplaat, koelkast met vriesvak, was-droogcombinatie en een espresso-apparaat. De 115 lofts en appartementen zullen ook uitgerust zijn met een moderne woonkamer inclusief flatscreentelevisie. In de slaapkamer kan de gast tot rust komen in het royale 7th Heaven Bed. De badkamers worden uitgerust met een power shower en luxe toiletartikelen. De kamers zullen één keer per week schoongemaakt worden maar op verzoek kan dit frequenter gebeuren. Verder zal de receptie 24/7 geopend zijn zodat gasten ten allen tijden terechtkunnen met hun vragen.

Voor Bouke Koppert, COO van PREM Group voor Continentaal Europa, symboliseert dit gloednieuwe aparthotel PREMIER SUITES PLUS Amsterdam de ambitie van PREM Hospitality om steeds de beste kwaliteit en service aan te bieden.

“Het gebouw is bovendien ontworpen in de vorm van een zandloper, wat het extra interessant maakte voor onze ontwerpers die het design en de decoratie bedachten in functie van de atypische, licht schuine kamers”.

Long stay: een sector in volle opmars

Bouke Koppert en PREM Hospitality kunnen het weten, want ze zijn pioniers en trendsetters in dit segment: “De sector van het lange verblijf groeit wereldwijd snel, met steeds meer reizigers die op zoek zijn naar een flexibeler en ruimer alternatief voor de traditionele hotelaccommodatie. Bovendien is deze nieuwe generatie (apart)hotels ook bijzonder geschikt voor families en vrienden die een citytrip maken en graag een aantal extra nachten willen boeken”. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Toerisme Coronacrisis
Boekingen in Nederland overtreffen het wereldgemiddelde

Nu overheden over de hele wereld hun beperkingen verder versoepelen, blijkt uit gegevens van SiteMinder, een platform voor het verwerven van gasten in de wereldwijde hotelindustrie, dat hoteliers niet langer hoeven te voorspellen hoe snel consumenten zullen handelen om te reizen na de COVID-19-pande...

Faillissement
Art Hotel Spaander Volendam failliet

Het Art Hotel Spaander in Volendam is failliet. Het bijna 140 jaar oude hotel hoorde vrijdag het faillissement uitgesproken worden door rechtbank Noord-Holland. Het hotel was in trek bij Aziatische toeristen, die vanwege de coronacrisis ons land niet meer bezoeken. Of er een doorstart mogelijk i...

Booking.com Coronacrisis
Booking.com ziet af van extra overheidssteun

Booking.com gaat geen gebruik maken van het tweede steunpakket van de Nederlandse overheid, zo meldt het bedrijf. Via de NOW-regeling krijgt het bedrijf nu wel staatssteun, maar dat schoot velen in het verkeerde keelgat. Het bedrijf maakte immers jarenlang recordwinsten en wendde die aan om de aande...

Blog Coronacrisis
"Ook met de versoepeling van de maatregelen gaan veel hotels het niet redden"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Coronacrisis
Postillion organiseert het eerste anderhalve-meter-congres van Nederland

Postillion Hotels organiseert op dinsdag 2 juni het eerste anderhalve-meter-congres van Nederland: 'NXTMICE - State of the Industry'. Experts uit de hospitality-, congres- en eventbranche delen in Postillion Hotel Amsterdam hun visie op thema's die de komende maanden centraal staan bij h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: