Premier Suites Plus opent in juni 2020 in Amsterdam

4 maart 2020 | Noah Gerssen

PREM Hospitality, een dochteronderneming van PREM Group, is een prominente internationale hotel- en hospitalitymanagement groep. Het hoofdkantoor voor Continentaal Europa is gevestigd in Drongen (België). Zij zijn al geruime tijd een vooraanstaande pionier op het gebied van serviced apartments (zowel short- als longstay). In juni 2020 opent PREM Hospitality een nieuw hotel binnen hun eigen brand PREMIER SUITES (PLUS). Deze nieuwe vestiging wordt geopend in de Hourglass Building, gelegen op de Parnassusweg in het zakelijke hart van Amsterdam, de Zuidas.

Met dit hotel biedt PREM Hospitality een passend antwoord op de steeds groeiende vraag naar lange verblijfoplossingen in Amsterdam.

Tot rust komen in Hourglass

Wie als reiziger graag op zoek gaat naar bijzondere locaties voor één of meerdere overnachtingen, mag zich stilaan opmaken voor een verblijf in het splinternieuwe hotel van PREM Hospitality in de zakenwijk van Amsterdam.

Het gloednieuwe aparthotel PREMIER SUITES PLUS Amsterdam krijgt een bijzondere plaats in een bijzonder gebouw. Het hotel zal zijn gasten verwelkomen op de parterre van Hourglass waarna de gasten kunnen inchecken in de serviced appartments van de 12de tot de 16de etage.

Dit gebouw zal naar verwachting één van de meest iconische panden in Amsterdam worden, door zijn indrukwekkende vorm, de gebruikte materialen en uitgesproken architectuur.

PREMIER SUITES PLUS Amsterdam zal gaan beschikken over 88 luxe lofts met één slaapkamer, 26 appartementen met twee slaapkamers en één appartement met drie slaapkamers. Het hotel zal zich voornamelijk gaan richten op de zakelijke reiziger die op zoek is naar een comfortabel en ultramodern aparthotel voor middellange tot langere verblijven.

Accommodatie op topniveau, ongewoon design

Elk appartement wordt ingericht met een volledig uitgeruste keuken met combi-oven, kookplaat, koelkast met vriesvak, was-droogcombinatie en een espresso-apparaat. De 115 lofts en appartementen zullen ook uitgerust zijn met een moderne woonkamer inclusief flatscreentelevisie. In de slaapkamer kan de gast tot rust komen in het royale 7th Heaven Bed. De badkamers worden uitgerust met een power shower en luxe toiletartikelen. De kamers zullen één keer per week schoongemaakt worden maar op verzoek kan dit frequenter gebeuren. Verder zal de receptie 24/7 geopend zijn zodat gasten ten allen tijden terechtkunnen met hun vragen.

Voor Bouke Koppert, COO van PREM Group voor Continentaal Europa, symboliseert dit gloednieuwe aparthotel PREMIER SUITES PLUS Amsterdam de ambitie van PREM Hospitality om steeds de beste kwaliteit en service aan te bieden.

“Het gebouw is bovendien ontworpen in de vorm van een zandloper, wat het extra interessant maakte voor onze ontwerpers die het design en de decoratie bedachten in functie van de atypische, licht schuine kamers”.

Long stay: een sector in volle opmars

Bouke Koppert en PREM Hospitality kunnen het weten, want ze zijn pioniers en trendsetters in dit segment: “De sector van het lange verblijf groeit wereldwijd snel, met steeds meer reizigers die op zoek zijn naar een flexibeler en ruimer alternatief voor de traditionele hotelaccommodatie. Bovendien is deze nieuwe generatie (apart)hotels ook bijzonder geschikt voor families en vrienden die een citytrip maken en graag een aantal extra nachten willen boeken”. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Internationaal Coronacrisis
Coronacrisis: 5 grootste hotelketens ter wereld verloren 25 miljard aan waarde

De uitbraak van het coronavirus heeft elke sector over de hele wereld getroffen, maar de hotelindustrie behoort tot de zwaarst getroffen sectoren. Hoewel de hotels verhoogde veiligheids- en hygiënemaatregelen hebben genomen, en voorzichtig zijn heropend voor het zomerse reisseizoen, kan het her...

Branded Content
The Slaak Rotterdam strak beveiligd

The Slaak Rotterdam is gevestigd in een oud monumentaal pand waar vroeger Rotterdam’s grootste krant “Het Vrije Volk” gehuisvest was. Na een flinke verbouwing opende het hotel in 2019 haar deuren met alle glorie en sfeer die ook op het hoogtepunt midden jaren 50 daar aanwezig was. ...

Amsterdam Achtergronden
Sir Hotels ruilt luxe bedden in voor bureaus

Vanaf vandaag biedt hotel collectie Sir Hotels flexibele werkplekken aan. Waar de vraag naar bedden voor de zakelijke markt drastisch afgenomen is, stijgt de vraag naar rustige werkplekken. Meer kantoren zoals Nike en Google houden hun kantoren tot zeker het einde van het jaar gesloten. Sir Hotels s...

Personeel
Preston Palace lanceert nieuwe werkcampagne

In tijden waarin werkgevers noodgedwongen hun gewaardeerde werknemers moeten laten gaan, lanceert Preston Palace juist een campagne om nieuwe collega's te werven. Van fulltime, parttime tot bijbaantje. Zelfs een combinatie van diverse afdelingen binnen in één functie is mogelijk. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: