Preston Palace onthult naam nieuw hotelrestaurant 

22 maart 2018 | Thijs Jacobs

Het nieuwe hotelrestaurant van Preston Palace gaat voortaan als 'Ribbleton' door het leven. Voor het bedenken van een passende naam werden gasten aan het denken gezet. Middels 'De Restaurant Zoekt Naam Actie' werden zij uitgedaagd een naam te verzinnen dat goed past bij de sfeer, locatie en faciliteiten van het hotelrestaurant.  

Gasten denken mee 


Veel gasten hebben inmiddels genoten van het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet in het nieuwe hotelrestaurant van Preston Palace. Het aanbod, de sfeer en faciliteiten vallen in de smaak, maar er ontbrak nog één belangrijk onderdeel. Een passende naam voor dit unieke hotelrestaurant in een uniek all-inclusive hotel. Daarbij werd een beroep gedaan op de creativiteit van de gasten, fans en volgers middels Restaurant zoekt naam. Met succes!  Honderden reacties stroomden binnen via diverse kanalen; de één nog verrassender en creatiever dan de ander. Aan de jury de moeilijke taak om uit deze reacties dé naam voor het hotelrestaurant te kiezen.  

Ribbleton 


Uit alle inzendingen is "Ribbleton" gekozen als nieuwe benaming voor het  hotelrestaurant. De stad Preston ligt in het noordwesten van Engeland, is het administratieve centrum van de graafschap Lancashire en ligt aan de rivier de Ribble. Ribbleton is, als één van de buitenwijken, onderdeel van de Engelse stad Preston, net als ons nieuwe hotelrestaurant een onderdeel is van Preston Palace. Gezien juist de buitenwijk Ribbleton ook "Ribble" in de naam heeft, is dit naar onze mening een bijzondere connectie tussen het water wat door de stad Preston stroomt en anderzijds de prachtige showvijver die momenteel gerealiseerd wordt voor de entree van Preston Palace. Deze showvijver is tevens te zien vanuit een groot gedeelte van het nieuwe hotelrestaurant. 

Winnaar


De inzender, meneer Paul Janssen uit Huissen, voldeed met zijn inzending "Ribbleton" aan alle eisen en wint hiermee een gratis all-inclusive hotelarrangement voor twee personen.  

Verfrissend en modern


'Ribbleton' is een verfrissend en modern hotelrestaurant, dat is voorzien van de nieuwste technieken bij de buffetten, showcooking, verfrissende salade-bars, een cool kinderbuffet, bruisende bar, een eigentijdse inrichting met handgemaakte wanddecoratie, knusse zitjes, bankjes en gezellige hoekjes. Deze verrassende elementen optimaliseren het gevoel van een 'warm welkom' en 'ultieme gastvrijheid'. Het nieuwe hotelrestaurant, met bijna 650 zitplaatsen, is een aanwinst voor Preston Palace. 

Preston Palace is in 2011 verkocht en onder het bewind van de nieuwe eigenaren, na vele investeringen, uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste hotels van Nederland. Dat de gastenaantallen stijgen heeft tevens te maken met een groeiende waardering voor Preston Palace. De nieuw gekozen strategie werpt ook op dat vlak haar vruchten af. Preston Palace wint de laatste jaren, mede daardoor, regelmatig awards. In de laatste jaren is het zwemparadijs door gasten meerdere malen verkozen tot één van de beste zwembaden van Nederland en Preston Palace is, ook in 2018, weer verkozen tot hét familiehotel van Nederland.  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
Gevoelig punt: “Misschien moeten werknemers ook wat inleveren”

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit twaalfde hoofdstuk ...

Tech
Opnieuw grote hack bij Marriott

De Amerikaanse hotelketen Marriott is alweer slachtoffer geworden van een hack. Hackers hebben namelijk toegang gekregen tot de gegevens van 5,2 miljoen gasten, zo maakte het bedrijf dinsdag bekend op haar website. In 2018 kregen hackers al toegang tot de gegevens van 500 miljoen Marriott-gasten....

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Kamerprijs dumpen is dom. Waarom eigenlijk?

Booking-topman Glenn Fogel reageert gepikeerd op de vraag of hij vanwege de crisis de commissies gaat verlagen. Hij heeft een ander idee: hotels moeten de kamerprijzen verlagen. Wees daar heel voorzichtig mee. Het verlagen van kamerprijzen is echt onwenselijk, ook al kan het helaas wel eens onvermij...

Coronacrisis
Hotellerie op slot: Vier hoteliers uiten hun zorgen (deel 1)

De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In een digitaal rondetafelgesprek bespreken vier hoteliers wat de coronacrisis voor gevolgen heeft op hun onderneming. Hoe kijken zij aan tegen de rol ...

Interview Coronacrisis
Overlevingskansen voor je hotel: "Het glipt nu tussen je vingers door"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit elfde hoofdstuk bes...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: