Prijs voor Grand Hotel Amrâth A'dam

24 oktober 2012
Prijs voor Grand Hotel Amrâth A'dam

Grand Hotel Amrâth Amsterdam heeft een Orbitz 2012 Best In Stay Award in ontvangst genomen. Het hotel is daarmee uitgeroepen tot het best beoordeelde hotel van de boekingssite in Amsterdam.

*Waardering belangrijk*
Marcel Bosman, general manager vertelt: “Wij zijn trots op het winnen van de Orbitz Best in Stay Award. Het is de eerste keer dat een hotel in Amsterdam deze fantastische prijs van Orbitz in ontvangst mag nemen en dat maakt het extra bijzonder. Deze prijs is zo belangrijk omdat het aangeeft dat de gasten de service en het hotel waarderen en dat is natuurlijk waar wij het allemaal voor doen. We zijn erg blij met de prettige samenwerking met Orbitz die we sinds de opening van het hotel, alweer vijf jaar geleden, hebben opgebouwd.”

*Opzet awards*
De winnaars van de Orbitz Best In Stay Awards worden geselecteerd op basis van hun score uit bijna 200.000 hotelbeoordelingen ingediend door Orbitz-klanten die in 2011 hotels hebben geboekt en daar zijn verbleven. De Best In Stay Awards zijn een initiatief van online reisorganisatie Orbitz, het moederbedrijf van Ebookers.nl.

De awards worden jaarlijks uitgereikt aan de best beoordeelde hotels op 75 verschillende bestemmingen wereldwijd.

*Op de foto:* Gerzon Eenkhoorn overhandigt namens Orbitz de award aanMarcel Bosman, general manager Grand Hotel Amrâth Amsterdam

~Frank Lindner~

Overig nieuws