Prijzen voor Amsterdamse hotels

19 oktober 2014
Prijzen voor Amsterdamse hotels

Orbitz Worldwide - het moederbedrijf van ebookers.nl - heeft de winnaars van de zesde editie van de Orbitz Hotel Awards 2014 bekendgemaakt. De awards worden
jaarlijks uitgereikt aan de best presterende Nederlandse partnerhotels in drie categoriee?n.

*De winnaars van de Hotel Awards 2014*

*Categorie Best Overall Partner*

Grand Hotel Amra?th Amsterdam

*Categorie Best Package Performance*
Hampshire Hotels

*Categorie Best Revenue Manager*
Hotel Amsterdam De Roode Leeuw

*Amsterdam*
Floris Hendriks, Area Manager Benelux bij Orbitz Worldwide: “Amsterdam is met een jaarlijkse groei van meer dan 30% in hotelovernachtingen de snelst groeiende markt in Europa binnen Orbitz Worldwide. Een goede reden om onze hotelpartners in de spotlight te zetten. De grote winnaar, het Grand Hotel Amra?th, weet zich te onderscheiden door de focus op online. Het hotel is zeer actief in het aanbieden van interessante mobiele deals via onze app. Hotel de Roode Leeuw is vooral opgevallen door de creatieve promoties. Ook Hampshire Hotels wist zich goed in de kijker te spelen. Dit hotel presteerde het zelfs om het afgelopen jaar een groei te realiseren van 175% voor combinatiereizen, bestaande uit een hotelovernachting en vlucht."

In Nederland zijn alle Orbitz hotels te boeken via de website van ebookers.nl

*Over ebookers.nl*
ebookers.nl, e?e?n van Europa's grootste online reisorganisaties, wil de klant van dienst zijn door kwaliteit te bieden voor de laagst mogelijke prijs. Transparantie en openheid over de prijzen spelen een belangrijke rol bij ebookers.nl. Via de website bedient het bedrijf de Nederlandse markt op het gebied van vliegtickets, hotels en autohuur. ebookers.nl is een merk van het internationale bedrijf Orbitz Worldwide, dat al meer dan twintig jaar bestaat en goede relaties onderhoudt met diverse aanbieders van reisproducten. Hierdoor kan ebookers de keuze bieden uit meer dan 250 luchtvaartmaatschappijen, 110.000 hotels wereldwijd en vrijwel alle gerenommeerde autoverhuurbedrijven.

Overig nieuws