Schoonste hotel: 'Het is erop of eronder'

18 februari 2013
Schoonste hotel: 'Het is erop of eronder'

Nu de 25 genomineerde hotels die kans maken op de titel 'Het Schoonste Hotel van Nederland' (SHVN) bekend zijn, barst de strijd los. Films, strategieën en een hoop blijdschap zijn het resultaat.

*Badhotel Domburg*
Govert Janzen, directeur van Badhotel Domburg, reageerde zeer verheugd dat ze de eerste ronde zijn doorgekomen. "Ik denk dat we een goede kans maken. De wedstrijd is voor ons een interne kans om onze kwaliteit en de schoonheid van het hotel te verhogen. Je ziet bij zo'n wedstrijd iedereen opleven. Het team spant zich in en dat is goed voor de teamgeest", aldus de algemeen directeur. De housekeeping beseft de nominatie ook en zet hun beste beentje voort. Janzen: "Het wordt steeds spannender. De finale komt dichterbij. Het is erop of eronder."

*Delta Hotel Vlaardingen*
Room division manager Gloria Leyenaar-Chan reageert enthousiast over de nominatie van het Delta Hotel. "Wij zijn ontzettend blij. We zijn nu hard bezig om via social media publiciteit te krijgen en iedereen intern enthousiast te maken. De wedstrijd leeft", vertelt de manager. Leyenaar-Chan: "Met de laatste wedstrijd van Keeping Up, hebben we net niet gewonnen, dus we zijn nu wel uit op revanche! We willen laten zien dat we het wel kunnen, we een leuk team hebben met leuke meiden. Dat geeft een kick." Volgens Gloria mag de housekeeping ook een keer in het zonnetje worden gezet. "Het mag wel eens naar voren komen dat ze hard werken. De waardering en respect die ze nu krijgen, was voor ons een reden om mee te doen."

*Hotel Casa 400*
Hotel Casa 400 maakte zelfs een filmpje en laat een werkdag van de housekeeping van het Amsterdamse hotel zien. Het hotel is ook genomineerd en maakt kans op de titel om Het Schoonste Hotel van Nederland te worden.


Op 14 maart wordt de winnaar van Het Schoonste Hotel van Nederland bekend gemaakt.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws