Regardz Berghotel wordt Best Western

11 juni 2015
Regardz Berghotel wordt Best Western

Regardz sluit naast het viersterren Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel nu ook het Amersfoortse Berghotel aan bij Best Western Hotels. Net
als het hotel in Rotterdam valt het Berghotel onder het Plus-label van Best Western Hotels en gaat het hotel verder onder de naam Best Western Plus Berghotel Amersfoort.

*Over het Berghotel*
Het Berghotel is gevestigd in een voormalig kuuroord en straalt daardoor een bijzondere en nostalgische sfeer uit. Het hotel is op eigentijdse wijze ingericht en heeft 88 hotelkamers met een moderne inrichting, 16 multifunctionele vergaderzalen met een maximum capaciteit van 224m² en een restaurant met bar en een zonne-tuin terras met loungebanken. Het ligt bovenop de Amersfoortse Berg met het centrum van Amersfoort op loopafstand.

*Over Best Western Plus*
Het Berghotel valt onder het Best Western Plus-label. Dit zijn full-service hotels die aan extra comforteisen op zes gebieden dienen te voldoen, namelijk aankomst, eten & drinken, service, badkamer, slapen en werk & entertainment. Voorbeelden zijn het aanbieden van lokale delicatessen, minimaal vier verschillende soorten hoofdkussens en grote badlakens in plaats van handdoeken op de kamers. Daarnaast zijn ook het design en de gebruikte materialen erg belangrijk.

*Terugkeer bij West Bestern*
Wytze van den Berg, managing director Best Western Nederland: "Ik ben verheugd om in `onze thuisstad` na een aantal jaren dit mooie, gerenommeerde hotel weer welkom te heten, terug als Best Western hotel. Voor Best Western Hotels een prachtige toevoeging in ons portfolio van Best Western Plus hotels. De locatie is voor ons al jaren een zoekgebied geweest. Uiteraard verwacht ik dat onze vaste internationale gasten staan te popelen om het gastheerschap van Patrick van Os en zijn team te kunnen ervaren." Ook directeur Van Os zelf is tevreden met de aansluiting. "We zijn zeer verheugd met de aansluiting van ons Berghotel in Amersfoort bij Best Western. Het stelt ons in de gelegenheid om onze kleinschaligheid en authenticiteit te behouden en dit aan een breder (internationaal) publiek te presenteren."

Overig nieuws