Restaurant Flore** in Hotel De L’Europe start het nieuwe jaar met nieuwe maître d’

Auteur: redactie
Personalia Gastronomie 2 februari 2024
Restaurant Flore** in Hotel De L’Europe start het nieuwe jaar met nieuwe maître d’

Vanaf 1 februari zal Roos Stevens het team van restaurant Flore(**) versterken in haar nieuwe rol als maître d’. Zij zal onder andere verantwoordelijk zijn voor het aansturen van het serviceteam en deze naar het hoogste niveau brengen binnen de ongedwongen luxe en sfeer waar Flore voor staat. Flore bevindt zich in het kloppende culinaire hart van Amsterdam, in het enige onafhankelijke luxe hotel, De L’Europe Amsterdam. Een plek waar innovatie en creativiteit centraal staan.

De internationale aantrekkingskracht werkt inspirerend om op een heel lokaal niveau te werken. Het team inspireert elkaar dus ook dagelijks om ideeën en ontwikkeling te stimuleren. Met deze nieuwe filosofie is het essentieel om bewust te zijn in alles wat er binnen Flore gebeurt om het proces te handhaven en de kwaliteit te behouden waar ze voor staan. “Flore is een prachtig restaurant met een duidelijke visie waar ik mij geheel in kan vinden. Ik ben ervan overtuigd dat mijn visie op gastvrijheid een bijdrage gaat leveren in het verdere succes van het restaurant. Ik kijk er ontzettend naar uit om het restaurant samen met Bas en het hele team van Flore naar een nog hoger niveau te gaan brengen”, aldus Stevens.

In restaurant Flore, bekroond met twee Michelinsterren en een groene ster, staat persoonlijke service gelijk aan het gastronomische niveau van het restaurant. Executive chef Bas van Kranen heeft de afgelopen twee jaar samen met zijn team gewerkt aan het versterken en uitdragen van zijn creatieve geest en visie: een restaurant neerzetten waarbij alles draait om conscious fine dining. Zowel het keukenteam als het service team streeft naar het blijven verrassen en vernieuwen binnen de wereld van bewustwording op het allerhoogste culinaire niveau, waarbij consistentie en perfectie zowel op het bord al in de service voorop staat.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws