Restaurant Waterproef opent tijdelijk in Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

16 november 2020 | redactie

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade en restaurant Waterproef slaan de handen ineen en openen vanaf vrijdag tijdelijk een tweede restaurant in het hotel. Op initiatief van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade opent restaurant Waterproef, al jaren een begrip in de haven van Scheveningen, een tijdelijke tweede vestiging en delen zij dankbaar de keuken met de vaste keukenbrigade van restaurant Brut International Flavours.

De twee Haagse horecaconcepten bundelen de krachten omdat het in deze tijd immers belangrijker dan ooit is om elkaar door de crisis te helpen. In ieder geval twee weekenden lang zal restaurant Waterproef elke vrijdag en zaterdag een exclusief viergangendiner serveren met seizoensgebonden producten. De ‘Waterproef Experience’ is enkel te reserveren in combinatie met een luxe hotelovernachting inclusief ontbijt. Daarnaast is het voor hotelgasten nog altijd mogelijk te genieten van een heerlijk internationaal georiënteerde lunch of diner bij Brut International Flavours. Het is vanaf vandaag mogelijk om dit culinaire arrangement te boeken.

De horeca een handje helpen

Na het weggeven van een gratis hotelovernachting voor Haagse IC-medewerkers steekt Leonardo Royal Den Haag Promenade nu de Haagse horeca een hart onder de riem. Patrick Aarsman, General Manager van het hotel: “Wij vinden het belangrijk om Den Haag te helpen passend in de huidige coronaregels. Ons credo is ‘Feeling Good’ en op dit moment verdient restaurant Waterproef om ook te doen waar zij gelukkig van worden: gasten een onvergetelijke culinaire avond te bezorgen. Om deze reden hebben wij Yves van Westreenen, oprichter van Waterproef, uitgenodigd om samen met onze keukenbrigade de keuken te delen. En hij heeft hier dankbaar op gereageerd.”

Yves van Westreenen, oprichter en eigenaar van restaurant Waterproef is trots op deze samenwerking: “Wij zijn dankbaar dat dit iconische hotel ons de helpende hand biedt door een gedeelte van de keuken af te staan. Naast dat er in de keuken een culinaire kruisbestuiving gaat plaatsvinden, zijn wij blij dat we onze vaste gasten een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Een echt verwenmoment met gerechten die zij gewend zijn, maar nu met een extra luxe hotelovernachting waarbij gasten ook gebruik mogen maken van de wellness als afsluiter. Wij kijken er erg naar uit om op 20, 21, 27 en 28 november de ‘Waterproef Experience’ aan te bieden. En wie weet bij succes worden het wel meer avonden!”

Over Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is centraal gelegen in de internationale zone van Den Haag, tussen het Ambassadewezen en het stadscentrum. Het hotel beschikt over 178 luxe kamers en suites, restaurant Brut International Flavours, 900m2 wellness faciliteiten en 10 multifunctionele vergaderzalen.

Op de foto: twee iconische Haagse horecagelegenheden bundelen de krachten. V.l.n.r. Chef Waterproef Bob Staal, oprichter Waterproef Yves van Westreenen, initiatiefneemster Maxime Stolwijk, General Manager Leonardo Royal Den Haag Patrick Aarsman en Chef Brut International Flavours Sido de Brabander.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Hotelketens
Egeria neemt meerderheidsbelang in Fletcher Hotels, vizier op internationale groei

Vandaag hebben de aandeelhouders van Fletcher Hotels een meerderheidsbelang verkocht aan de Amsterdamse investeringsmaatschappij Egeria. NIBC en Xead verkopen beide hun minderheidsbelang, het management van Fletcher blijft aan als aandeelhouder. Met de hands-on betrokkenheid en de ervaring met in ...

Inge van de Ven is trots op haar pas geopende hotel

Inge van de Ven, eigenaresse van het op 12 april geopende Hotel Flora Batava in Nieuwersluis, aan de rand van Breukelen, is trots op haar hotel. Alhoewel het uitdagende tijden zijn binnen onze branche, is ze optimistisch gestemd. “Zaterdag beleefden we onze eerste drukke dag, met 27 van de 45 ...

Interview Longread
Interview: moeders en dochters in familiehotels

Familiehotels. Je zou ze bijna vergeten tussen al het geweld van de aankondigingen die de grote hotelketens doen. De ene keten introduceert een nieuw merk, terwijl een andere keten zich gaat richten op ‘long stay’ of het aanbieden van werkplekken. Tegelijkertijd zijn familiehotels de dri ...

Corona
Terrassen per 28 april (beperkt) open

De terrassen gaan weer beperkt open. Na maanden van lockdown mogen horecaondernemers per 28 april weer gasten op hun terrassen ontvangen tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Dat maakte demissionair premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Naast het (beperkt) openen van de terrassen wordt d ...

Drinks Corona
Grote bierbrouwers klaar voor herstart

Mocht vanavond bekend worden gemaakt dat de horeca de terrassen vanaf 28 april mag openen, zijn de grote bierleveranciers klaar om de horeca te voorzien van bier. Heineken laat tegenover persbureau ANP weten dat de brouwer ongeveer 8000 klanten heeft met een terras. Veel horecabedrijven spelen a ...

Columns
Leiderschap in onmogelijke tijden

Het is 05.30 uur. Ik zit te werken in een stil huis. Ik kan niet slapen, in mijn brein borrelt iets en dat moet eruit. Buiten is het nog donker, al zie ik de dag wel al voorzichtig duwen. Het zwart van de nacht wordt langzaam maar zeker donkerblauw en dat blauw wordt steeds lichter. Een merel fluit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: