Loetje en Debuut samen verder als Restaurant Company Europe

23 juli 2020 | David Bakker

Restaurantgroepen Loetje en Debuut gaan verder onder de naam Restaurant Company Europe. Daarmee bereiken zij de status van één van de grootste horecagroepen van Nederland met meer dan 50 veelzijdige restaurant- en cafélocaties. 

Restaurant Company Europe (RCE) is het overkoepelende moederbedrijf van prachtige horecaconcepten zoals Loetje, Stan&Co, Beers & Barrels en Popocatepetl The Mexican. 
Deze concepten zijn verspreid door heel Nederland, op veelal unieke plekken en toplocaties. Het streven van RCE is om deze concepten de komende jaren verder te verbeteren en uit te bouwen.

Ambitieuze groei

Een aantal concepten is al decennia lang bekend bij het grote publiek in Nederland. In de toekomst zal op deze bestaande successen worden voortgebouwd en er worden stappen gezet om in heel Nederland en uiteindelijk ook in Europa gasten welkom te heten.

Restaurant Company Europe

De dynamische concepten van RCE staan bekend om hun gastvrijheid en veelal all-day aanbod, bij de meeste locaties kan de gast namelijk terecht van ontbijt tot diner.

Daarnaast zijn er een groot aantal cafélocaties zoals De Waag, De Vooruitgang en Café Vrijdag waar de gast ook gezellig kan borrelen en zelfs tot laat kan uitgaan.

Rode draad is dat de gast bij elk bezoek aan een van de locaties een unieke ervaring krijgt door gerechten en dranken van de beste kwaliteit, het bijzondere interieur en de leukste medewerkers. Bij een groot aantal locaties zijn tevens uitgebreide mogelijkheden voor zaalverhuur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Energie besparen doe je zo

In crisistijd wordt bespaard. Het energieverbruik in de hotellerie is hoog en daarom ook een kostenpost om op te besparen. Hospitality Management zet een aantal tips op een rij. Energie zorgt voor de juiste gastbeleving die u als hotelier aan uw gasten wil bieden. Het zorgt echter ook voor hoge r...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download: corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Column David Bakker
Column: Het onzichtbare leed

Er zijn weinig hoteliers die geen mening over Booking.com hebben. Aan het begin van deze coronacrisis verweet menig hotelier dat de boekingsgigant zich niet als partner van de hotellerie opstelde. Alle boekingen konden kosteloos worden geannuleerd, de hotels bleven leeg en van enige correspondentie ...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Accor
Halfjaarcijfers Accor: 1,5 miljard verlies en 1000 banen weg

Accor draaide over het eerste halfjaar van 2020 een verlies van 1,5 miljard euro. Daarnaast vreest het Franse concern afscheid te moeten nemen van 1000 banen. Bij Accor werken ongeveer 18.000 mensen. De coronapandemie hakt er flink in bij het Franse bedrijf, waar hotelketens Novotel, Mercure en Ibis...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: