Romantik Hotels breidt uit

1 februari 2016
Romantik Hotels breidt uit

Volgend op de begin januari 2016 aangekondigde nieuwe groeistrategie van Romantik Hotels & Restaurants AG, zijn de eerste resultaten te melden. Drie
nieuwe individuele hotels hebben zich per onmiddellijk aangesloten bij het vrijwillig samenwerkingsverband. Zoals de nieuwe algemeen-directeur van Romantik Hotels, Thomas Edelkamp heeft aangegeven, is de organisatie van plan in vier jaar tijd van 200 naar 300 aangesloten bedrijven te groeien.

*Duitsland en Oostenrijk*
De nieuwe Romantik telgen zijn één driesterren-, één viersterren en één vijfsterrenhotel, respectievelijk Romantik Hotel Bülow Residenz in Dresden (D), Romantik Hotel Ahrenberg in Bad Sooden-Allendorf (D) en de laatste Romantik Hotel Bergergut in Oberösterreich (A). Alle drie bestemmingen zijn ook voor hotelgasten uit België, Nederland en Luxemburg interessante mogelijkheden voor een korte of langere vakantie, bijvoorbeeld een culturele stedentrip of een wintersportverblijf. Het nieuw aangesloten Oostenrijkse hotel is een vijfsterren tophotel met uitgebreide wellnessvoorzieningen in een schitterende omgeving.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws