Rooftopbar Blou op Hotel Haarhuis komende periode als private eventlocatie te huur

Auteur: Redactie
Events 28 september 2023
Rooftopbar Blou op Hotel Haarhuis komende periode als private eventlocatie te huur

“Omdat de aanvragen voor privé-evenementen toenemen en wij hier volledig op willen focussen, hebben wij ervoor gekozen om Blou de komende maanden alleen te openen voor privé-evenementen”, geeft Wouter Dekker, general manager van Hotel Haarhuis aan. Dit betekent dus ook dat rooftopbar Blou, de komende maanden niet toegankelijk is voor hotelgasten en publiek van buitenaf met uitzondering van een aantal losse events, die het hotel via de socials nog communiceert.

Afgelopen vrijdag is het allereerste jawoord op Blou uitgesproken. “Dat we een prima locatie zijn voor een trouwfeest wisten we al, maar dat we daadwerkelijk de plek zijn waar men ook het jawoord aan elkaar geeft, is iets nieuws”, aldus Dekker. Deze trend past wel in wat het team in Haarhuis steeds meer signaleert; mensen zoeken in private events naar op maat gemaakt en uniek. Trouwen ‘boven’ Arnhem met een uitzicht over de stad past hier natuurlijk wel bij. “Het was een fantastisch feest en helemaal bijzonder, omdat onze gasten niet wisten, dat we gingen trouwen”, aldus het bruidspaar. Het team in Haarhuis is enorm trots dat de rooftopbar aangeboden kan worden voor zulke speciale gelegenheden.

All seasons terras

Blou heeft een flinke transformatie doorstaan. Van open dakterras naar all-season terras. Om het hele jaar door te kunnen genieten zijn er glazen wanden aan de zijkanten van het terras geplaatst. Op deze manier blijft men uiteraard genieten van het uitzicht én blijft men uit de wind. Daarnaast zorgen de heaters ervoor dat ieder plekje van het terras verwarmd kan worden, hetgeen zorgt voor een knus gevoel. Dit maakt Blou ook in het najaar een geschikte locatie voor private events. “Onze vaste bezoekers vergeten we echter niet, want we hebben nog wel enkele toffe events voor hen in gedachte onder andere met oud en nieuw, waarover snel meer”, aldus Dekker.

Over Hotel Haarhuis

Al meer dan een eeuw biedt Hotel Haarhuis persoonlijke gastvrijheid in een warme omgeving. Het bedrijf opende voor het eerst de deuren in 1918. Eerst als koffiehuis, maar in de jaren 1920 werd ook slaapgelegenheid aangeboden. Anno 2023 is het geheel vernieuwde hotel onderdeel van Q Hospitality Group en biedt het 127 luxe kamers, restaurant Locals, koffiecorner Hoek, rooftopbar Biou, fitnessruimte, de Cityspa met diverse sauna’s en behandelmogelijkheden, een terras, The Storage (wijnkelder en whisky bar) en elf ruime zalen geschikt voor evenementen, bijeenkomsten en feesten tot vijfhonderd personen.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws