EHM Group presenteert Wouter Dekker als Director of Operations

Auteur: Redactie
Personalia 1 februari 2023
EHM Group presenteert Wouter Dekker als Director of Operations

Wouter Dekker is aangesteld in de nieuw gecreëerde positie van Director of Operations van EHM Group. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de rechtstreekse aansturing van alle hoteloperaties van de onderneming.

Dekker werkt sinds het najaar van 2018 voor EHM Group, waar hij startte als general manager van het Hotel Haarhuis te Arnhem dat net was overgenomen. In de jaren die volgden wist hij het hotel om te bouwen van 'middle of the road' tot een uniek hotel dat vanaf maart 2023 getooid zal gaan met 5 sterren.

Sinds de toevoeging van eventlocatie De Koepelgevangenis (Arnhem) en Veluwe Hotel De Beyaerd (Hulshorst) was hij al Area General Manager. Vanaf nu vallen ook de andere operaties en alle nieuwe acquisities onder zijn leiding. Wouter heeft internationale ervaring opgedaan in Londen en Brussel waar hij werkte bij Hilton, Marriott en IHG. In de periode voor EHM Group vervulde hij diverse senior managementfuncties bij Apollo Hotels.

Shared Services

EHM Group geeft aan de ambitie te hebben om de komende jaren sterk te groeien. Vorige week nog werd Kasteel Engelenburg toegevoegd aan het portfolio. Teneinde de hotels efficiënter en professioneler te ondersteunen is ook een shared services divisie opgericht. Hierin worden alle overkoepelende diensten (commercie, finance, HR en inkoop) ondergebracht die support bieden aan de bedrijven.

Over EHM Group

European Hospitality Management Group is in 2018 opgericht door hoteliers Bas Tolmeijer, Willem-Jan van den Dijssel en Francesco Monaco. De onderneming richt zich op het acquireren van grootschalige hospitality projecten, vastgoed en het ontwikkelen en uitbouwen van unieke horecaconcepten. Tot de portefeuille van EHM Group behoren wellnessresort Thermae 2000 in Valkenburg, het in Arnhem gelegen Hotel Haarhuis en de Koepelgevangenis, Veluwe Hotel De Beyaerd en Kasteel Engelenburg.

Overig nieuws