Sandton Hotels opnieuw in de prijzen

6 februari 2014
Sandton Hotels opnieuw in de prijzen

Sandton Hotels ontving deze week maar liefst vier onderscheidingen. "Een mooie opsteker voor Sandton Hotels", aldus medeoprichter en algemeen directeur Rogier Braakman, die zeer trots is op de
prestaties van zijn hotelcollectie. De hotelketen wist de Customer Passion Award 2014 te winnen. Sandton Grand Hotel Reylof won de Traveller’s Choice Award 2014 van Tripadvisor en werd benoemd tot allerbeste hotel Gent. Tot slot verdiende Sandton Pillows Brussel de prijs voor het allerbeste hotel van Brussel volgens Zoover.be.

*Customer Passion Award*
"Het winnen van de Customer Passion Award 2014 is een groot compliment voor al onze medewerkers.” De prijs is voor een organisatie die zich onderscheidt op het gebied van klantgerichtheid en klantgedrevenheid en wordt toegekend tijdens het jaarlijkse ‘Share the Passion’ event in de Industrieele Groote Club in Amsterdam.

*Op de goede weg*
Braakman: "We zijn als relatief kleine organisatie enorm trots op het behalen van deze award. Uiteindelijk hebben wij ons bestaan als hotelcollectie uitsluitend te danken aan tevreden gasten. Die tevredenheid komt voort uit de combinatie van een mooi product, de specifieke service én de kritische feedback van onze gasten, waar we daadwerkelijk op handelen. Onze kracht is dat we ons kwetsbaar durven opstellen en laten zien dat we echt geven om het welbevinden van onze gasten. Deze award is een fijne bevestiging dat we op de goede weg zijn.”

*Hotels in België*
Sandton Grand Hotel Reylof in Gent won voor de tweede keer op rij de Travellers’ Choice Award van de reviewsite Tripadvisor. Het is daarmee het nummer één hotel van Gent en staat op drie in de top-25 hotels in België. Zoover.be beoordeelde Sandton Pillows Brussel als beste hotel van Brussel, met een 8.6.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws